Vandaag open
01 apr

RUM tasting box #stayhome

wo: rumproeverij voor thuis

RUM tasting box #stayhome

  • woensdag 01 april
  • 22:53 – 22:53
  • Special
  • Free
28 mrt
Disco Revolution #5

Disco Revolution #5

za: take over the world, one disco song at a time

Join the Disco Revolution and let’s take over the world one disco song at a time.

Delft is weer een disco concept rijker.

Sluit je aan bij de Disco Revolution en samen strijden we om de lekkerste clubsound terug naar STECK te brengen! Verwacht de gehele avond de beste disco platen en house klappers. We gaan terug naar de old days, maar vergeten ook zeker niet het nu.

Onder revolutionaire leiding van
J'OAK 
tba
tba

Muziek: De lekkerste disco & house platen, van vroeger en nu

18+
Entree 5 euro (alleen aan deur)
PIN / cash
zero tolerance

21 mrt
R2P High5

R2P High5

za:

High 5 is Op uitnodiging
M@TCH
RAPTURE
IN THE MAKING
TEDDY
VELVET SWAY
pAulfrAnk

21 mrt
Sexy By Demand #13

Sexy By Demand #13

za: DJ Sven Fields + MC

Thank you for joining us at Sexy By Demand #13.

We are back! Bringing you the groove all night.
Tech House, House, Tribal House, Groove

First 50 people in get a free mini cocktail sponsored by Patrón!

18+
Entree 5 euro (alleen aan deur)
PIN / cash
zero tolerance

Line-up
* Andrew Mathers
* Sven Fields
* Bonkers
* Van Zand
* Van Wijnen

Hosted by MC Gimmick

20 mrt
UITGESTELD - SHHT (BE) + support Uma Chine

UITGESTELD - SHHT (BE) + support Uma Chine

vr: Kanye West, The Prodigy, De Staat

Dit concert is uitgesteld. Mensen met een ticket krijgen per mail bericht zodra er een nieuwe datum is gevonden.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

SHHT
Als er iemand z’n eigen ding doet, is dat ‘Shht ’ wel. Nee, we vragen je niet om even je mond te houden, ‘Shht’ is de naam van een hele vette band uit België. Ze maken noiserock met teksten waar geen touw aan vast te knopen valt. Ze waren dè ontdekking van Best Kept Secret 2019, waren support van De Staat en staan inmiddels in het favorieten lijstje van menig muziekliefhebber. Lekkere weirdomuziek waar je heel lang, heel lekker op gaat. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die ze nog nooit live zagen. Be prepared!

Je kunt ons geloven, maar we houden er zelf ook van om het op feiten te baseren. Daarom hieronder een aantal lekkere recensies over het optreden bij Best Kept Secret Festival:

- "Best Kept Secret opent met een beukende binnenkomer. Shht." - De Morgen
- "Herrie" zou de doodgewone sterveling zeggen maar een groep die ‘Warp’ kan omtoveren van een campy kermishymne tot catchy noisepop is lang geen slechte groep. - Humo
- "Shht heeft heel wat zieltjes gewonnen hier in Nederland want heel wat mensen keken vol verbazing naar wat er zich afspeelde." - Dansende Beren
- "De SEVEN was al te klein voor alles goed en wel begonnen was." - Indiestyle.be

Support Uma Chine

Het zeskoppige Uma Chine verklankt naar eigen zeggen een ‘reusachtige vrouw die magisch-realistische vertelsels de wereld instuurt.’ Door de combinatie van intrigerende lyrics, heldere melodieën en slimme grooves weet de band inderdaad die betoverende sfeer neer te zetten. Uma Chine blinkt dan ook uit in behendig muzikaal bochtenwerk, zoals we dat van pakweg Warpaint, Grizzly Bear of Amen Dunes ook kennen.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je 10 concerten in een jaar bezoeken met €7,50 korting én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert voordelig bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

20 mrt
Weekend Millionaire$

Weekend Millionaire$

vr: DJ Friss + Invite

Heeft DUO deze maand jouw huis overgeslagen? Is die nieuwe jas toch verantwoordelijk geweest voor dat gat in je bankrekening? Geen stress, vanavond zijn we Weekend Miljonairs!

Bij Weekend Miljonairs, knallen de flessen door het dak, staan we allemaal op de lijst en gaan we naar huis met de limo! Maar eerst ff dansen als miljonairs op de tunes van Deejay Friss. Geblend zoals alleen zij dat kunnen aka DJ'ing like a million bucks! Van Josylvio naar Missy Elliot naar Bizzey en weer terug naar Murder She Wrote! The old to the new and the new to the old!

Dus trek je duurste glitterpak uit de kast, schuif je zuiverste diamanten om je vinger en neem alvast een sipje van je goldstrike! Vanavond zijn we Rich & Famous!

18+
Entree 4 euro (alleen aan deur)
PIN / cash
zero tolerance

19 mrt
Gewoon Hitjes

Gewoon Hitjes

do: DJ Joak + invites

Hitjesliefhebbers!

Verwacht leuke hitjes, foute hitjes, slechte hitjes, disco hitjes, oude hitjes, nieuwe hitjes, vergeten hitjes, gewoon.... lekker veel hitjes.
Onder leiding van J'oak en invites.

18+
Entree 5 euro (alleen aan deur)
PIN / cash
zero tolerance

17 mrt

BK Battle

di:

BK Battle.

3 live bands & 3 DJ's

14 mrt
Micro STECK limited edition #2 00s & 10s

Micro STECK limited edition #2 00s & 10s

za: boiler room party with DJ Cassus

Zaterdag staat de eerste editie van de Micro STECK club nacht gepland. Elk nadeel heeft zijn voordeel; vanwege de noodzakelijke Corona maatregelen en de beperking tot maximaal 100 bezoekers per evenement, hebben we een nieuw club conceptje voor jullie in elkaar gedraaid. Zoals gezegd; beperkte capaciteit en (hopelijk) slechts te bezoeken tot eind maart 2020.

Nog nooit was je zo close met onze DJ’s; let op; niet aanraken, want we houden ons aan de voorschriften van het RIVM. De boiler room opstelling maakt het ook met slechts 100 bezoekers een tof en intiem feestje.

Speciaal voor deze micro STECK feestjes zijn er tickets in de voorverkoop beschikbaar, zodat rijen voor de deur aan jouw neus voorbij gaan. Met een VVK ticket in je pocket kan je tussen 22.00 en 23.00 uur naar binnen en krijg je bovendien een gratis drankje*.

TICKETS
VVK ticket €5,- // let op; alleen geldig bij aankomst tussen 22.00 en 23.00 uur mét gratis drankje*
DEUR ticket €4,- // indien geen deurstop actief is

* Heineken, huiswijn of frisdrank

DJ Cassus draait louter de dikste hits uit de 00's en 10's!

18+
PIN / cash
zero tolerance

13 mrt
Voltage + Last Decade + Cookhouse

Voltage + Last Decade + Cookhouse

vr: Rolling Stones, Status Quo, Blackberry Smoke, Chris Stapleton, Allman Brothers

Maar liefst drie top-notch bandjes op één avond. Verwacht Rock'N'Roll van de mannen van Voltage, heerlijke indie-pop van Cookhouse en Rock met een vleugje Funk van Last Decade. Vrijdag de 13e, bring it on!

Voltage - sneakpeak van het nieuwe album ‘Its About Time’
Last Decade - pop, rock, funk met Delftse gelederen brengt ook nieuw werk!
Cookhouse - indie pop

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus koop je ticket voor slechts €9,50. Of wordt podium member* en ga voor slechts €2,50** naar dit mooie drieluik!

⏰ Tijdschema ⏰
20.00 uur Last Decade
21.00 uur Cookhouse Music
22.00 uur Voltage

Voltage
We houden wel van een lekkere sneak peak! Begin mei brengt Rock'N'Roll sensatie Voltage hun nieuwe album 'It's About Time' uit. Frontman Dave Vermeulen wilde met het nieuwe album terug naar de essentie gaan, naar pure muziek en een rauwe manier van maken. Dus hop, ze gingen de bus in richting Eindhoven en namen in maar liefst 6 dagen het hele album op! Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Daar kan je ons op vertrouwen, maar lekkerder is het natuurlijk om dit op 13 maart zelf te ervaren in Delft!

Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock, Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen.

Oh en mocht je Voltage nog niet kennen, maar denk je toch 'waar ken ik die kop nou van?!'. Frontman Dave deed een aantal jaar terug mee met The Voice of Holland en smeet er een dosis Rock'N'Roll in. Hij werd tweede en zei meteen al dat zijn ambities bij de band liggen, bij Voltage dus.

13 mrt
Micro STECK limited edition #1 Fiesta Exotica

Micro STECK limited edition #1 Fiesta Exotica

vr: DJ Prosciutto

Vandaag staat de eerste editie van de tijdelijke Micro STECK club nacht gepland. Elk nadeel heeft zijn voordeel; vanwege de noodzakelijke Corona maatregelen en de beperking tot maximaal 100 bezoekers per evenement, hebben we een nieuw club conceptje voor jullie in elkaar gedraaid. Zoals gezegd; beperkte capaciteit en (hopelijk) slechts te bezoeken tot eind maart 2020.

Boiler room party style; nog nooit was je zo close met onze DJ’s; let op; niet aanraken, want we houden ons aan de voorschriften van het RIVM. De boiler room opstelling maakt het ook met slechts 100 bezoekers een tof en intiem feestje.

Fiesta! Dansen, flirten en genieten van de lekkerste Latin Vibes! Onze resident DJ Prosciutto bombardeert de dansvloer met een heerlijke mix van merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, bachata, latin hiphop… Alles wordt in de blender gemixt tot een dampende dansvloer!

Kom op tijd want het zit snel vol!

18+
ID verplicht
zero tolerance

Entree 4 euro
Alleen deur tickets

12 mrt
TU:OFF

TU:OFF

do: brains off, party on

Free your brain! TU:OFF is the best student party in town! Give your mind a break and your legs a stretch. Turn off that TU switch and get dancing!

18+
ID verplicht
zero tolerance

Entrance 3 euros PIN/cash
Door tickets only

07 mrt
Candy Says STECK

Candy Says STECK

za: mix van evergreens en indielectro

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble). Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

18+
entree4 euro (alleen aan de deur)
PIN / cash
zero tolerance

06 mrt
Street Sounds

Street Sounds

vr: DJ Leroy Joy + Invite

Get in the mood met de Street Sounds playlist: http://bit.ly/StreetSounds


18+
Entree 4 euro (alleen aan deur)
PIN / cash
zero tolerance

05 mrt
TU:OFF

TU:OFF

do: brains off, party on

Free your brain! TU:OFF is the best student party in town! Give your mind a break and your legs a stretch. Turn off that TU switch and get dancing!

18+
ID verplicht
zero tolerance

Entrance 3 euros PIN/cash
Door tickets only

29 feb
COCKTAILS FOR REQUESTS #2

COCKTAILS FOR REQUESTS #2

za: DJ Leroy Joy + MC

COCKTAILS FOR REQUESTS #1
We love cocktails and we love good music. Do you?

Eindelijk kan je dan een request bij de DJ neerleggen, maar alleen als je zo'n heerlijke cocktail van de (net nieuwe) cocktailkaart besteld.

DJ Leroy Joy is zelf een enorme fan van onze cocktails, dus wie staat er achter de decks vanavond? Juist!

Bij elke cocktail die je besteld ontvang je een request voucher waarmee je bij de DJ een request kunt aanvragen.

TIP we zijn al vanaf 22.00 uur open, dus kom lekker vroeg om rustig te genieten van je cocktail, gratis entree én je spaart vouchers voor requests vanaf 24.00 uur.

18+
Entrance 4 euro PIN/cash
Free entrance before 24.00 hrs
Zero tolerance