Vandaag Gesloten
21 apr
STECK TRIBUTE - Elvis Presley

STECK TRIBUTE - Elvis Presley

za: Performed by Blue Moon Trio

Blue Moon Trio : De reincarnatie van Elvis Presley!! 

Blue Moon Trio uit Eindhoven/Geldrop bestaat uit muzikanten die hun sporen in de rock’n roll/rockabilly al lang hebben verdiend. Met de muziek uit het Elvis Presley repertoire van de Sun-periode uit de jaren 50 (dus zonder drums) speelt dit trio de sterren van de hemel. 

Vorig jaar was Elvis precies 40 jaar dood, maar zijn muziek is nog altijd springlevend. De gelijkenis van de zanger qua uiterlijk met de jonge Elvis is erg groot en ook zijn bewegingen en uitstraling doen niet ten onder aan de echte Elvis uit de beginjaren van zijn muzikale loopbaan.

 • zaterdag 21 april
 • 21:00 – 00:30
 • € 5,00
 • Event Page
 • Live
21 apr
Guilty Pleasure Extravaganza

Guilty Pleasure Extravaganza

za: DJ Leroy Joy & DJ Cassus

Indulge yourself in sweet, sinful sounds at STECK Guilty Pleasure Extravaganza. No shame, no limits, just an unlimited supply of the best guilty pleasures.

Check out the STECK Guilty Pleasures playlist: http://bit.ly/GuiltyPleasureExtravaganza

 • zaterdag 21 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
20 apr
STECK STAGE - Anemone + NIKO

STECK STAGE - Anemone + NIKO

vr: Klinkt als: The Afterveins, Beach Boys, Nirvana | Mac deMarco, Lou Reed, The Strokes

Anemone - Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone in de zomer van 2017 uit de startblokken geknald. De eerste single verschijnt later dit jaar waarbij de heren inspiratie putten uit bands als Jonestown Massacre, en Oasis. Tijdens de shows wordt er in het publiek gefluisterd over The Stone Roses, Happy Mondays en The Smiths. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hard en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows. Get ready for some pyschedelic Britpop!
________________________________________________

Niko - Band. Music. Slacker. Indie. Rock. Pop. Bass. Guitars. Drums. Vocals. Yes. 

Onder Niko’s viezige vlassnor schuilt schoonheid in energieke doch liefdevolle songs. De band met leden van Taymir, F en Soul Sister Dance Revolution brengt aanstekelijke popsongs met een smerige laag indie slack. Vol ziel en zaligheid. 

Denk aan de classic’s van Lou Reed en Pavement, de puntige indie van The Strokes en de ‘Jizz Jazz’ van Mac DeMarco.

Niko brengt in het voorjaar van 2018 een nieuwe EP uit. 

Videoclip Feel Tough: https://youtu.be/A1FtATSmYmk

Videoclip Oh Yeah, Alright, Okay?: https://youtu.be/uFXR5vIqaGg

20 apr
Candy Says STECK

Candy Says STECK

vr: DJ Bella Hay & DJ Maurizio Pinna

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble).Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

 • vrijdag 20 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
19 apr
TU:OFF

TU:OFF

do: The best student party in town!

And it's free!

18 apr
Jams With Benefits

Jams With Benefits

wo: Jamsession. No covers allowed!

Open jamsession. 

15 apr
Guz & Friends

Guz & Friends

zo: Lazy Sunday Covertrain

STECK presenteert: Guz&Friends tijdens de Lazy Sunday Covertrain!

Guz&Friends speelt covers van de vorige en deze eeuw. Het repertoire bestaat uit nummers van Joe Cocker, Buddy Guy, De Dijk, Ramses Shaffey, Sam and Dave, de Beatles èn de Stones, U2 en Tina Turner maar ook Maroon 5, Red hot Chillypeppers en de Kings of Leon. Kortom een feest van herkenning in een mooie mix van oud en nieuw, up tempo, afgewisseld met mooie balads. 

Kom en geniet, want: missen is vergissen!

14 apr
STECK CONCERT - Twarres

STECK CONCERT - Twarres

za: Support: Daniël Cane

Twarres Music is terug! 

Met de enige Friestalige nummer 1-hit ‘Wêr Bisto' wist Twarres zich gelijk in zowel de Nederlandse als Belgische hitlijsten op de kaart te zetten. Hun debuutalbum ‘Stream’ overtrof alle verwachtingen en haalde eveneens een nummer 1-notering in de albumlijsten én werd in 2001 bekroond met de ‘Top of the Pops’ award. 

Het tweede album, getiteld ‘CD2’ werd in 2002 onderscheiden met een Edison in de categorie ‘Nieuwe Groep Nationaal’. Twarres' vaste gezicht is zangeres en songwriter Mirjam Timmer. Aan haar zijde staat al enkele jaren de uit Friesland afkomstige Kristian Dijkstra. Hun songs zijn een combinatie van Fries- en Engelstalig. Ze brachten in 2016 onder andere de singles ‘Fûgelfrij’ en ‘She Won’t Let Go’ in Nederland en België uit.

Inmiddels is Twarres weer druk in de studio te vinden om te werken aan een nieuw album. ‘Tink Oan My’ is de eerste nieuwe release en tevens de titelsong van de bioscoopfilm ‘Spaak’ met onder andere Tim Douwsma in de hoofdrol. Met deze single, die Mirjam samen met Han Kooreneef schreef, hoopt het duo een nieuwe, frisse sound neer te zetten, waarin nog altijd de vertrouwde en bijzondere meerstemmigheid van Twarres te horen is.

Support: Daniel Cane

Daniel Cane is een zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt wil hij vooral dat iedereen zich prettig en thuis voelt, om hen vervolgens te vertellen over zijn gebroken hart, of juist een mooie ballade te zingen over hoe de liefde altijd wint. Muzikaal maakt hij lieve pop met een rauw randje, denk aan Kodaline of Ed Sheeran, maar dan iets ruiger.

21:00 - 00:00 | 7,50 vvk | 10,- deur

 • zaterdag 14 april
 • 21:00 – 23:55
 • € 7,50
 • Event Page
 • Live
14 apr
STECK loves the 90's & 00's

STECK loves the 90's & 00's

za: DJ Cassus + DJ Prosciutto

DJ Duo Cassus en Prosciutto draaien louter de dikste hits uit de 90's en 00's!

Get in the mood met onze speciale 90s & 00s Playlist:http://bit.ly/loves90s00s

 • zaterdag 14 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
13 apr
STECK STAGE - Stuart Mavis + Support: Vikings in Tibet

STECK STAGE - Stuart Mavis + Support: Vikings in Tibet

vr: Klinkt als: Lucas Hamming, Balthazar, Twenty One Pilots | Sigúr Ros, The National, Grizzly Bear

Stuart Mavis - Stuart Mavis is een jonge zanger die sterke popsongs maakt met eigentijdse teksten. Op het podium wordt hij bijgestaan door een energieke zeskoppige band met wortels in zowel Leeuwarden als Groningen. Stuart Mavis - echte naam Sjoerd Vriesema - groeide op in die laatste stad en begon daar op zeer jonge leeftijd met gitaarspelen. Met zijn broertje op drums, begon hij een poppunk coverband en op zijn veertiende nam hij zijn eerste liedje op. Ze gaven concerten met zelfgeschreven britpopachtige liedjes, die deden denken aan The Arctic Monkeys en The Kooks. 

Stuart Mavis heeft live met het intrigerende gebruik van (bas)synthesizers, (elektronische) percussie en trompet een niet-alledaagse bezetting, laat staan een doorsnee popsound. Naast Sjoerd (zang, akoestische gitaar) bestaat de band uit Kareem Payer (elektrische gitaar), Jurgen Gerlofs (toetsen, synthesizers), Roald Hacquebord (bas, bas-synth), Jurgen Scholtanus (trompet, percussie, gitaar) en Shawn Buckles (drums). 

Stuart Mavis speelde vier jaar op rij (2014 - 2017) internationale showcases op Eurosonic en opende Eurosonic Air in 2017. In 2016 stond hij op de Uitmarkt Amsterdam, in voorprogramma's van Jaimi Faulkner, Tula en The Cool Quest en werd hij geboekt op het Zweedse showcasefestival Live at Heart.

Tot nu toe bracht Stuart Mavis twee singles uit in eigen beheer: The Gang en Different Generations. De nieuwe EP is inmiddels klaar en zal in 2018 bij Sony Music Entertainment uitkomen. De eerste single Ocean verschijnt al in november 2017.
________________________________________________

Vikings in Tibet - In de catacomben van een verlaten universiteitscomplex in Groningen staat de zelfgebouwde studio en thuishaven van Vikings in Tibet. In lijn met Grizzly Bear, Real Estate en Balthazar, maken zij muziek die kan worden omschreven als cinematic indie with a good solid groove.

De band is opgericht door twee broers met Deense roots, die al snel een onbezorgde Engelsman tegen het lijf liepen en eendrummer uit de noordelijke klei trokken. In de nasleep van de in hun thuisstad goed ontvangen EP "Petrichor", begonnen ze samen te werken met producer Matthijs Herder (The Black Atlantic, The Horse Company). Hieruit volgde de release van het album "Alchemy Ave." in 2017.

Het allereerste buitenlandse optreden van Vikings in Tibet speelde zich af in een pub in de bergen van Wales, tegenover de cottage waar aan nieuwe nummers werd geschaafd. Deze reis is vastgelegd in de nieuwste videoclip "Shire". Eenmaal weer thuis organiseerde de band een showcase tijdens ESNS 2018, in de prachtige synagoge in Groningen. Later dit jaar vertrekken de Vikings opnieuw - ditmaal in oostelijke richting - met shows in Duitsland en Rusland in het vooruitzicht.

13 apr
Dance STECK

Dance STECK

vr: Dj Daniël Thomasso

Daniël Thomasso zijn dj carrière gaat als een speer en toch maakt hij speciaal tijd vrij voor STECK. Gewoon, omdat hij het leuk vindt! Hij staat bekend om zijn energieke livesets en krijgt veel erkenning binnen de dance scene door zijn unieke sound. Zijn Summer aftermovie met optredens in zowel binnen- als buitenland spreken voor zich. 

Dance STECK playlist: http://bit.ly/DanceSteck

 • vrijdag 13 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
12 apr
TU:OFF

TU:OFF

do: The best student party in town!

and it's free!

07 apr
Back2Back

Back2Back

za: DJ Lerouy Joy invites Dushi Sanka

Elke maand nodigt resident DJ Leroy Joy een gast uit waarmee hij de hele avond back to back zal draaien. Ieder 1 plaat, om en om. Lukt het de heren om de avond feilloos aan elkaar te improviseren?

Deze editie: Leroy Joy invites: Dushi Sanka

 • zaterdag 07 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
06 apr
STECK STAGE - Lighthouse + The Visual

STECK STAGE - Lighthouse + The Visual

vr: Klinkt als: Feels Like Fridays, Vampire Weekend, Two Door Cinema Club | Jeff Buckley, The XX, Nick Drake, Pink Floyd

The Lighthouse(BE) Frisse, dansbare popsongs, dat is het handelsmerk van de jonge Leuvense popband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur. Dat het succesrecept van The Lighthouse werkt, bewijst het mooie rijtje hoogtepunten. Zo bracht een reeks van meer dan 100 live shows de band onder andere op het Hongaarse Sziget Festival, Pukkelpop, Suikerrock, Maanrock, Crammerock en tal van andere binnen- en buitenlandse podia.

Met hun single 'Hollywood' wist de band bekendheid bij het grote publiek te bereiken en kaapten ze het hoogste schavot weg bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. In het najaar van 2017 bracht de band een nieuwe EP uit. De Joyride EP werd geproduced door Huub Reijnders (Kaiser Chiefs, Gabriël Rios, etc.) en Pieter Schrevens (Five Days). Voorloper Backbeats zorgde alvast voor het mooie weer in de zomer met een notering van 12 weken in De Afrekening. Met de nieuwe EP toont The Lighthouse de evolutie die ze hebben doorgemaakt sinds De Nieuwe Lichting. De vindingrijke popsongs doen de luisteraar nog steeds bewegen, al wikkelen ze zich soms in een iets mysterieuzer sfeertje. The Lighthouse laat zien dat ze als songwriters verschillende paden kunnen bewandelen, met een groot hart voor melodie en aanstekelijke harmonieën als rode draad.

Website | https://thelighthousesound.com/
Facebook | https://www.facebook.com/TheLighthouseSound/
Spotify | https://open.spotify.com/artist/3eMo1TcmUaZvrxsne6TO8y
_________________________________________________

The Visual - The Visual is een Amsterdamse band. Ze vertolken liedjes die net zo scherp berusten op sfeer en stilte als een fraaie melodie, waarbij de expressieve stem van Anna van Rij het absolute aandachtspunt vormt. Op vloeibare wijze schakelt ze van warm naar kil; soms vol smacht en verleiding, anderzijds onderkoeld en somber. Zonder het experiment te schuwen maakt The Visual vastgeroeste ideeën over identiteit, geaardheid en menselijke relaties met de grond gelijk.

06 apr
Street Sounds

Street Sounds

vr: DJ Cassus

Street Sounds met DJ Leroy Joy!

Get in the mood met de Street Sounds playlist: http://bit.ly/StreetSounds

 • vrijdag 06 april
 • 23:55 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
05 apr
TU:OFF

TU:OFF

do: The best student party in town!

And it's free!