Vandaag open

tickets

Tickets verkooppunten

  • Online via onze site (0,50 euro per ticket)
  • Aan de bar van STECK tijdens openingstijden (0,50 euro per ticket)

 

Servicekosten

Per concertkaartje wordt er €0,50 aan servicekosten gehanteerd, ongeacht of de tickets online, aan de bar van STECK of via de avondkassa worden gekocht. Er worden servicekosten berekend in verband met de kosten die gepaard gaan met de aankoop van een kaartje zoals het geautomatiseerde verkoopsysteem, de ticketingprovider en banktransactiekosten.

 

Voor een aantal evenementen werkt STECK met een online ticketverkoop service van Bitscan. Online tickets kunnen online 24 uur per dag besteld worden. Mocht het evenement van te voren nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook tickets aan de deur gekocht worden.

 

Aanvangstijden

Doorgaans gaat STECK bij optredens met ticketverkoop om 20.00 uur open, vanaf 21.30 uur is een entreebewijs verplicht. Het concert begint rond 22.00 uur. Deze timing kan echter nog lichtjes wijzigen, het exacte tijdschema wordt uiterlijk op de dag van het concert bekend gemaakt, check daarom altijd de detailpagina van het evenement voordat je naar STECK komt. 

 

Afgelast evenement

  • Online gekocht: het geld wordt automatisch teruggestort, excl. de service- en bankkosten
  • Aan de bar van STECK gekocht: terugbrengen bij STECK

 

Ticket kwijt

E-tickets die online zijn aangeschaft kunnen door ons opnieuw verstuurd worden. Mocht je je kaartje aan de bar hebben aangeschaft, dan kunnen wij niks voor je doen. Kaarten worden maar één keer uitgedraaid.

 

Ik kan niet

STECK neemt geen gekochte tickets terug, je zou iemand anders ermee blij kunnen maken. Online aankopen zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Je profiteert onmiddellijk van de gereserveerde plaats, dus bedenktijd is niet van toepassing. Annuleren en geld teruggeven is arbeidsintensief en foutgevoelig. De kaart kan soms niet meer verkocht worden. Daarom nemen we ook bij overmacht geen kaarten terug. Alleen als een event niet doorgaat als aangekondigd kan terugbetaling worden aangeboden.