Vandaag Gesloten

tickets

TICKET KOPEN

Podium tickets

Online via onze site (prijzen inclusief servicekosten)
Online tickets kunnen online 24 uur per dag besteld worden. Mocht het evenement van te voren nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook tickets aan de deur gekocht worden.

Club tickets

Deur tickets op avond zelf

Online VVK via onze site (prijzen inclusief servicekosten) - enkel bij speciale evenementen
Online tickets kunnen online 24 uur per dag besteld worden. Mocht het evenement van te voren nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook tickets aan de deur gekocht worden.

SERVICEKOSTEN

Servicekosten en banktransactiekosten zitten bij je ticket inbegrepen. 

AANVANGSTIJDEN

Doorgaans gaat STECK bij concerten met ticketverkoop om 20.30 uur open, vanaf 20.30 uur is een entreebewijs verplicht. Het concert begint rond 21.00 uur. Deze timing kan echter nog lichtjes wijzigen, het exacte tijdschema wordt uiterlijk op de dag van het concert bekend gemaakt, check daarom altijd de detailpagina van het evenement voordat je naar STECK komt. 

AFGELAST EVENEMENT

Online gekocht: het geld wordt automatisch teruggestort, excl. de service- en bankkosten

TICKET KWIJT

E-tickets die online zijn aangeschaft kunnen door ons opnieuw verstuurd worden. Stuur een mail naar info@steck.nl.

IK KAN NIET

STECK neemt geen gekochte tickets terug, je zou iemand anders ermee blij kunnen maken. Online aankopen zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Je profiteert onmiddellijk van de gereserveerde plaats, dus bedenktijd is niet van toepassing. Annuleren en geld teruggeven is arbeidsintensief en foutgevoelig. De kaart kan soms niet meer verkocht worden. Daarom nemen we ook bij overmacht geen kaarten terug. Alleen als een event niet doorgaat als aangekondigd kan terugbetaling worden aangeboden.