Vandaag open
22 feb
Kromstraat Blues - Bluesfestival Delft
vr: ism De Kurk & Jazzcafé Bebop

Bluesfestival Delft strijkt neer in de Kromstraat met blues-spektakel 'Kromstraat Blues'!

Maar liefst 3 locaties met 10 bands in 1 straat!
________________________________________________
Programma:

VR 22 FEB

21:30 - 01:00 Blue Sox (Bebop)
22:00 - 00:30 Black Cat Biscuit (STECK)
23:00 - 01:00 Ralph de Jongh met Bas Paardekoper & John Stam (De Kurk)

ZA 23 FEB

16:00 - 17:30 The Rude Move (Bebop)
16:00 - 17:00 Nathan James (USA) (De Kurk)
18:00 - 20:00 Trouble No More (STECK)
20:30 - 22:00 Ray Stepien Trio (STECK)
21:30 - 01:00 Wouter Kiers Band (Bebop)
22:30 - 01:15 Sean Webster Band (STECK)
23:00 - 01:00 Stef Paglia Trio (De Kurk)
_______________________________________________
Alle concerten zijn gratis te bezoeken!

Maak tijdens Kromstraat Blues ook gebruik van het Bluesmenu in de Kurk! Reserveren kan via www.dekurk.nl of via (015) 214 1474
_______________________________________________
Highlights:

VR 22 FEB | 22:00 - 00:30 | Black Cat Biscuit

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een 'special gumbo hot sauce' gebracht door vijf gedreven muzikanten!

ZA 23 FEB | 22:30 - 01:15 | Sean Webster Band

De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en een diepe, gruizige stem kleuren zijn band.

Sean heeft op zijn tours vele landen aangedaan, van Europa tot en met de States. Hij verscheen op nationale televisie in Austin, Texas, deed live sessies op BBC radio 2 en gaf verscheidene interviews op regionale radio- en televisie shows. Op zijn zesde en net verschenen laatste album getiteld ‘Leave your heart at the door’ is Sean terug als enige gitarist, iets dat sinds zijn eerste album niet meer is voorgekomen. Hoewel het misschien cliché klinkt heeft Seans nieuwe album letterlijk iets voor iedereen. Het bevat blues, ballads en meer mainstream nummers en Sean hoopt dat dit z’n fans zal aanspreken. De vakpers is laaiend enthousiast over dit laatste album. Walter Vanheuckelom in Blues Magazine: ‘Romantische zielen en liefhebbers van intense ballades komen zeker aan hun trekken want er staan verschillende blues pareltjes op het album’.

________________________________________________

Ralph de Jongh, Bas Paardekooper, John Stam: “Wat Ralph de Jongh en de zijnen laten horen is niet mis. Ik durf hier zonder blikken of blozen het etiket ‘formidabel’ op te plakken. Grote klasse!”

Wouter Kiers Band: “Kiers weet ook met zijn eigen band een energieke mix van jazz, blues, funk en rock ‘n’ roll neer te zetten.”

  • vrijdag 22 februari
  • 17:00 – 01:00
  • Event Page
  • Special
  • Free
23 feb
BACK2BACK
za:

Na al het cultureel plezier dat we in de kamers hebben mogen ervaren, blazen we het dak eraf tijdens het Eindfeest. Waar anders dan in Poppodium Steck.

After experiencing all the cultural pleasures the dorm rooms had to offer us, it's time to party the night away and where else than at the Steck.

LINE UP:
23:45 - 00:30 - Nieuwegrond
00:30- 01:30 - VD/MOOD
01:30 - 02:00 - Snelle
02:00 - 03:30 - VD/MOOD

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio's, cocktails en coupe soleil. F#ck die gure herfstregen want vanaf nu schijnt de zon weer! Kom eens ff uit die winterdip!

  • woensdag 27 februari
  • 23:30 – 03:30
  • Event Page
  • Special
  • Free
01 mrt
The Jerry Hormone Ego Trip + support: Surf Aid Kit
vr: The Kik, Jacques Dutronc | The Shadows, The Ventures

Dit concert kan je gratis* bezoeken met een STECK podium membership!**

support: Surf Aid Kit

Echte Nederpophits komen maar zelden voorbij, maar 'Mannentranen' van Jerry Hormone en zijn Ego Trip maakt een goede kans. Ach, de tijd zal het leren, maar aan Jerry ligt het niet. Gelukkig komen er nog meer nummers van Jerry Hormone's Ego Trip aan want het nieuwe album is klaar en komt op 1 februari 2019 uit. 'The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!' heet-ie.

The Jerry Hormone Ego Trip is de aanstekelijke rock & roll-formatie rondom cultfiguur, schrijver en muzikant Jerry Hormone. In een ver verleden stond Hormone op het podium als gitarist van punkiconen The Apers, tegenwoordig is hij een exorbitante rockcharlatan in strak pak. Met zijn Ego Trip vertolkt hij irritant catchy liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van beste vrienden die stout, stout, stout zijn.

Met zijn ronkende band als drijvende kracht krijgt Hormone vrij spel om de grenzen steeds verder op te zoeken, en de situatie zoveel mogelijk op de stang te jagen en te ontregelen. De optredens van The Jerry Hormone Ego Trip zijn daardoor telkens een licht ongemakkelijke beproeving, om te kijken hoe ver het uit de hand kan lopen. Wat Jerry Hormone zelf betreft, gaat het nooit ver genoeg. Er staat intussen een nieuw album klaar, dat in februari 2019 het daglicht ziet bij Excelsior Recordings. Wederom staat dit schijfje vol ontboezemingen die de grens tussen het banale en het universele vervagen.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je gratis podium member ticket in je STECK member account.

**Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

01 mrt
Candy Says STECK

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble). Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

Indulge yourself in sweet, sinful sounds at STECK Guilty Pleasure Extravaganza. No shame, no limits, just an unlimited supply of the best guilty pleasures.

Check out the STECK Guilty Pleasures playlist: http://bit.ly/GuiltyPleasureExtravaganza

07 mrt
TU:OFF
do:
08 mrt
Dries Bongaerts + The Calicos
vr: Bob Dylan, Bruce Springsteen, Wilco, Ryan Adams, Neil Young.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Dries Bongaerts is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een niet te vermijden stem. Donkere Indiefolk met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder zoals hij zelf zegt.
In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht. Vanaf nu zoekt hij ook solo de planken op.

Het Belgische antwoord op The War On Drugs? The Calicos wonnen Humo’s Rock Rally 2018 met sferische gitaar/indierock met americana-toetsen. De jury prees de band voor haar maturiteit en vakmanschap. Het zestal onder leiding van zanger en songschrijver Quinten Vermaelen staat dan ook bekend om haar gelaagde en uitgebalanceerde liveset. Voer voor fans van Bruce Springsteen, Wilco, Ryan Adams en Neil Young.
Na een mooie festivalzomer, toerde The Calicos met een Belgische clubtour in het najaar. Our House, hun eerste single die in september uitkwam en geproduced werd door Reinhard Vanbergen (Das Pop, Novastar), werd opgepikt door Radio 1 en Studio Brussel.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account

De kinderdiscoshow van de Kidz-dj zit vol met muziek van de Kidz-dj zelf maar hij draait ook andere populaire hits voor kids. Naast natuurlijk veel dansen en springen worden de kinderen uitgedaagd in verschillende spelletjes. Zo zit er een muziekquiz in, spelen we jongens tegen de meiden, de coolste papa verkiezing en veel meer!

Ouders mogen gratis mee naar binnen!

12 mrt
di: horeca branche vereniging
14 mrt
TU:OFF
do:
15 mrt
Kubilay Kaya + Hebe
vr: Dichter, Sef, Linde Schöne

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Kubilay Kaya - De roots van Kaya liggen in de hiphop. Als producer maakte hij jarenlang beats voor bekende Nederlandse rappers. De basisbeginselen van de hiphop hoort de luisteraar terug op zijn nieuwe album. Kaya overgoot die sound met gesproken voordrachten, diepe synths en dromerige samples. Het resultaat is een vernieuwend, warm geluid dat gedragen wordt door louter Nederlandstalige teksten.

Zeven nummers over zeven vrouwen. Kubilay Kaya waagt met zijn nieuwe conceptalbum een poging om de liefde te vangen. Op ‘Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi’ combineert Kaya indie pop met poëtische voordrachten en dromerige elektronica: de sound van de liefde. 11 mei verschijnt het album.

De ene keer is hij de sukkel in de liefde of snoept hij tegen beter weten in van de verboden vrucht. Dan weer loopt Kaya vast op die ene ongrijpbare dromer of bezingt hij de platonische liefde van een vriendschap. Op zijn album wisselt melancholie stuivertje met verliefde vrolijkheid. Het is muzikale ode aan ‘zijn’ zeven vrouwen en een knipoog richting Kaya’s eigen zoektocht naar bestemming in de liefde.


De uit Amsterdam afkomstige singer-songwriter, HEBE, zal haar nieuwe album ‘TELL ME’ (geproduceerd door Jack van de Ven en met een co-productie en mix door Huub Reijnders) in april 2018 via ‘HEBE-MUSIC’ uitbrengen. Haar eerste single ‘TELL ME’ kreeg vooral in de UK veel aandacht, er volgde direct een première via de ‘The 405’ en een video première van ‘Noisey’ en ‘Keep It Underground’. Haar vorige single ‘I Knew It From The Start’ werd in korte tijd meer dan een half miljoen keer geluisterd op Spotify en samen met haar band speelden zij de eerste drie singles live bij ‘NPO1 Vrije Geluiden’. Het afgelopen jaar trad HEBE onder andere op in de ‘Tivoli Vredenburg’, ‘Patronaat Haarlem’, ‘Sugar Factory Amsterdam’, ‘Theaterfestival De Parade’ en ook was zij onderdeel van rondreizend festival ‘Popronde 2017’.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

16 mrt
BACK2BACK
za:

Elke maand nodigt resident DJ Leroy Joy een gast uit waarmee hij de hele avond back to back zal draaien. Ieder 1 plaat, om en om. Lukt het de heren om de avond feilloos aan elkaar te improviseren?

21 mrt
Gewoon Hitjes

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur. 
Entree: €5,00 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Eerie Wanda is het geesteskind van audio- en beeldend kunstenaar Marina Tadic. Als kind van Kroatische ouders in voormalig Joegoslavië, werd Marina een politieke vluchteling toen ze pas zes jaar oud was. Genoodzaakt hun huis te verlaten door de Bosnische burgeroorlog, zochten haar ouders asiel in Nederland, waar Marina opgroeide tot volwassene, een begenadigd artieste werd en nu nog altijd verblijft.

Haar tweede plaat, Pet Town, is een oefening in afzonderlijke creativiteit. Gebruikmakend van minimale opnametechnieken, geeft Tadic gestalte aan deze tien nummers door zuivere intuïtie, terwijl ze haar inspiratie put uit eenzaamheid. Hoewel haar twee bandgenoten, Jasper Verhulst en Jeroen de Heuvel, geografisch gezien
relatief in de buurt verkeren (Amsterdam, Utrecht, Nijmegen), besloot de band dat ieder de opname van zijn partij voor eigen rekening nam, van huis uit, om de liedjes daarna in elkaar te weven als penvrienden die samen een sprei knopen. ‘Ik heb de liedjes geschreven in een periode van mijn leven dat ik me behoorlijk alleen voelde,’ aldus Marina, ‘en ik wilde dat het opnameproces ook zo zou voelen.’ Versterkt door Tadics melancholische teksten en de bezeten beheersing waarmee ze haar vocale boodschap brengt, krijgen de nummers een uitgekleed en spookachtig
karakter. Gemixt door producer Jasper Geluk, herbergt het album warme, huisgesponnen klanken – live drums zijn vervangen door handklapjes, vingerknipjes en een Roland CR-78 drumcomputer, die de intieme sfeer van de muziek bevorderen.

Moon Tapes is a noir pop band from Amsterdam formed in 2014. After releasing two EP’s and playing many shows in Holland (Paradiso, Melkweg, Rotown) and abroad (Sziget), 2017 saw the preparation and recording of their still unreleased and long awaited debut album in Kytopia with Producer Marien Dorleijn (MOSS). It’s filled with lush string quartets and a shared love for sentimental 60s music. Expect to be romanticized by the bittersweet sounds of Moon Tapes.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

22 mrt
Hit STECK
vr: DJ Cassus

Hit me baby one more time! DJ Cassus staat garant voor hits, hits hits!

23 mrt
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

23 Maart: Line-up TBA!


06 April: Line-up TBA!


20 April: Line-up TBA!

23 mrt
Fiesta Exotica
za: DJ Prosciutto + MC Don Espresso

Fiesta! Dansen, flirten en genieten van de lekkerste Latin Vibes! Onze resident DJ Prosciutto neemt elke editie een MC mee en samen bombarderen zij de dansvloer met een heerlijek mix van merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, bachata, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Deze editie: DJ Prosciutto ft MC Don Espresso!

27 mrt
Jams With Benefits
wo: Open Jamsessie

Jams With Benefits is een Haags Jamcollectief dat de meest veelzijdige jams van Delft organiseert! Olv Jonas Nieuwenbroek en Nick Verschoor wordt er geschakeld tussen uiteenlopende genres waarbij cover niet zijn toegestaan.

Sinds dit seizoen organiseren zij vóór de sessie een workshop, waarbij muzikanten die niet bekend zijn met het jammen de weg wijs wordt gemaakt. (€15,-/studenten €10,-)
Meld je aan via de mail: jamswithbenefits@gmail.com

LET OP! Bij uitzondering is de sessie deze maand niet de derde woensdag, maar de vierde!

28 mrt
TU:OFF
do:
29 mrt
Jon Tarifa + Haas

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


In 2011, Jon Tarifa met a trumpet player and led his band in becoming a kind of swinging United Nations; The band members come from Germany, Suriname, Poland, Latvia, Lithuania, the Netherlands and Albania. An international band requires an international approach: Jon Tarifa launched his debut single in four countries simultaneously. He was on the Curacao North Sea Jazz Festival in 2011, played at Eurosonic Noorderslag in 2014 and 2015 and rocked the stage five years in a row on Parkpop Festival.

Along with Stargate Music producers Holger Schwedt (Bløf, Miss Montreal, Go Back To The Zoo) & Sander Rozeboom (I.O.S., Van Velzen, Caro Emerald), Jon Tarifa developed a new sound with more singing and less rap. And that sounds yummy!

In October 2016, Jon Tarifa became world news with his latest single “Don’t Go”. The song was used in a tribute video for Barack Obama which went viral on internet and even reached the likes of CNN India and The New York Times, to only name a few. The video was also shared by both of President Obama's daughters on social media. As a result, Jon was invited to perform on various TV programs in the Netherlands, such as the popular RTL Late Night and Hart van Nederland, among others. In the meantime, the video has reached over 55 million views and 1.4 million Spotify streams. Soon, there will be an official releaseJeffrey de Haas is een creatieve duizendpoot en getalenteerd rapper (muzikant). Hij begint zijn carrière als professioneel jeugdvoetballer bij S.C. Heerenveen, waar hij op de mid- mid positie speelt. Deze positie vereist creativiteit en improvisatievermogen en is hem op het lijf geschreven. 

Met zijn eerste demo en een ijzersterke performance wint Haas in 2011 de Drentse Popprijs categorie Hip Hop, een New Attraction Award en bemachtigd hij een plek op de talentstage van Eurosonic / Noorderslag in Groningen. Het jaar daarop speelde Haas op het Bevrijdingsfestival in Assen en Groningen. Afgelopen periode was voor Haas een bewuste periode van stilte. Hij heeft in de studio gewerkt aan een nieuw geluid en veel nieuwe nummers geschreven. Zijn nieuwe tracks weerspiegelen zijn sterkte karakter en eigen wil. Hij is puur in zijn woordkeuze, extravert en doeltreffend. Haas is dichterbij zichzelf gekomen en is meer dan ooit klaar om zijn dromen en doelen te verwezenlijken.

Sinds kort speelt Haas zijn eigen band. Hij kent zijn oorsprong in de hiphop maar valt met zijn nieuwe nummers goed in het pop Genre te plaatsen. De melodieuze raps en pakkende refreintjes zorgen voor een muzikale beleving die elke hiphop en pop liefhebber moet zien. Haas speelt met zijn band nieuw repertoire dat dit jaar uit zal komen op zijn EP. De laatste single van Haas “Wat als ik een Millie had” kreeg airplay op 3FM en Slam FM. *Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

30 mrt
STECK loves the 90s & 00s
za: DJ Prosciutto + DJ Cassus

DJ Duo Cassus en Prosciutto draaien louter de dikste hits uit de 90's en 00's!

Get in the mood met onze speciale 90s & 00s Playlist: http://bit.ly/loves90s00s

04 apr
TU:OFF
do:
06 apr
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

23 Maart: Line-up TBA!


06 April: Line-up TBA!


20 April: Line-up TBA!

Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Scram C Baby: Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stopt ze in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 26-jarige bestaan. Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er – godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Deze keer heeft de band net zo lang muziek en ruzie gemaakt dat twaalf uitverkoren songs konden worden samengeperst tot één brok graniet. Grof en verfijnd, bontgekleurd.

The Mighty Breaks: 

Deuren open: 20:30
Aanvang: 21:00
Verwacht einde: 23:30


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

12 apr
Candy Says STECK

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble). Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

19 apr
RHEA + El Fatso

RHEA + El Fatso

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

RHEA - Over the past three years, RHEA have proved that rock-‘n’-roll is definitely not dead. Hard guitar-riffs, sturdy drums and powerful songs became the trademark of the five. The guys from Ghent toured Europe and increasingly found their own sound. Now it is time for their first album ‘Lust For Blood’, which will be released in March.

El Fatso - “El Fatso klinkt als de liefdesbaby van Joshua Homme en The Big Lebowski: een mix van acapulco-shirts, motorolie en white russians. Vier dikke vrienden die de meute aan het swingen krijgen. De muziek draait om de riffs van frontman Tom Schreuder, die zijn gitaar naar eigen zeggen nooit op standje ‘clean’ zet. Zelf omschrijven de Rotterdammers hun stijl als Rock ’n’ Roffa: vuig, intelligent én sexy. Inspiratie halen ze onder andere uit het werk van Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Millionaire. Muziek voor nachtelijke snelwegritjes: boetes gegarandeerd!”

De debuut EP van El Fatso verschijnt eind februari 2019, gevolgd door 2 singles (februari en april). Om dit te vieren speelt de band gedurende de maanden april t/m juni de ‘Strikes and Gutters Tour’.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

20 apr
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

23 Maart: Line-up TBA!


06 April: Line-up TBA!


20 April: Line-up TBA!

21 apr
DJ Workshop

Leer in 2 uur tijd de basic skills van het dj-en tijdens onze DJ Workshop, verzorgd door djworkshop.nl. Werk samen met een teamgenoot aan de perfecte mix!

ER ZIJN 2 RONDES! Let op dat je bij het kopen van je kaartje de ronde kiest waarvoor jij je graag wil inchrijven. VOL = VOL
Ronde 1  19:00 - 20:30
Ronde 2  21:00 - 22:30

Deze DJ Workshop is uniek in Nederland. Jullie krijgen in duo’s de beschikking over een professionele dj-set van Pioneer, die vergelijkbaar is met de set up van de grote DJ’s der aarde. Jullie werken toe naar een mini-mix van 3 nummers met als doel een plek in de spetterende finale. Er mag gedanst worden!

De DJ Workshop staat onder leiding van 2-3 ervaren dj’s. In teams van 2 personen wordt er gedurende 2 uur gewerkt op een professionele dj-set, de Pioneer XDJ-RX2. ‘State of the Art’ equipment voor deze dj-duo’s in de dop, die worden klaargestoomd voor de ‘Main Stage’!

De deelnemers leren aan de hand van video’s en persoonlijke instructie diverse dj-skills en uiteraard het belangrijkste: beatmatchen en mixen. Plaatkeuze, skills, mix-technieken, alles is belangrijk. De dj-duo’s moeten daarbij perfect leren samenwerken om zo goed mogelijk back2back te kunnen draaien!

Welk duo haalt aan het einde van deze workshop de ‘Main Stage’? Tijdens de grote finale mogen de beste 3 teams achter de DJ-Booth plaatsnemen en hun kunsten laten zien. De voetjes gaan van de vloer! Het winnende dj-duo ontvangt (alvast) een gouden plaat!

21 apr
Barkeepers Gala #4
zo: Spinning Bartenders

Het is de hoogste tijd voor de vierde editie van het Barkeepersgala!

SPINNING BARTENDERS

Hét horeca feestje waarbij jíj met een collega achter de DJ booth plaatsneemt! Je bepaalt met jouw kroeg een half uur lang wat er gedraaid wordt en je neemt zelf plaats achter de DJ booth. Schrijf je nu in met je kroeg, café of restaurant, want de line-up is snel vol.

Onze resident DJ Leroy Joy helpt jouw team aan een shining performance!

Aanmelden met je horeca team (als duo om te draaien) kan via het volgende formulier: https://goo.gl/forms/fW0cBJixGwLwXQow1

Teams die zich aanmelden mogen gratis deel nemen aan de tweede ronde van DJ Workshop tussen 21:00 en 22:30, voorafgaand aan het barkeepersgala! Schrijf je dus snel in!

Verder moeten al je andere collega's natuurlijk meekomen! Zij mogen gratis naar binnen na vooraf registratie. Voor alle horeca members is het barkeepersgala natuurlijk gratis te bezoeken.

Line up:
TBA

Tijdschema Barkeepersgala #3
23:00 – 00:00 TBA
00:00 – 00:45 TBA
00:45 – 01:30 TBA
01:30 – 02:15 TBA
02:15 – 03:00 TBA
03:00 – 03:45 TBA
03:45 – 04:00 TBA

#Entree

Horeca members - Gratis (hele avond)
Regular members - Gratis tot 00.30 uur
Aanmelden via webshop voor gastenlijst* - Gratis tot 00.30 uur
Overige bezoekers - 4 euro (deur)

*Collega's of vrienden die ook graag langs willen komen kunnen zich tot zondag 23 december 20:00 uur aanmelden voor de gastenlijst door een GASTENLIJST ticket te kopen in de webshop. Deze tickets zijn alleen geldig tot 00:30. Daarna moeten zij een nieuw kaartje aan de deur kopen voor 4 euro.

26 apr
Meadowlark + Support
vr: Angus & Julia Stone, The xx

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Meadowlark klinkt als: Angus & Julia Stone, The xx

Meadowlark: Verfijnde, emotionele maar toch krachtige liedjes, geschreven door de getalenteerde singer-songwriters van het alt-folk duo Meadowlark. Kate McGill en Dan Broadley waren afzonderlijk van elkaar bezig met het opbouwen van een muzikale carrière: Kate had een Youtubekanaal waar haar covers miljoenen views kregen, terwijl Dan zijn plek zocht in verschillende rockbands. In een zoektocht naar muzikale ontwikkeling en een eigen sound, vonden de artiesten elkaar en besloten samen muziek te gaan maken. Het debuutalbum Postcards werd goed ontvangen en leverde het duo miljoenen Spotify-streams en Youtube-views op. Met de release van het album achter de rug is het tijd voor de eerste shows op het Europese vasteland.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.