Vandaag open

NIEUWS

STECK PRESENTEERT NIEUWE CLUB AVONDEN!
 
Vanaf september zal er in STECK elke zaterdag een team van minimaal 2 DJs klaar staan. Tijdens het bekende Guilty Pleasures Extravanganza en STECK loves the 90's en 00's zullen er weer vooral nostalgische hits voorbij komen en zal het meezing gehalte erg hoog liggen. Maar, STECK introduceert vanaf deze maand ook een aantal spannende nieuwe avonden waar juist het vakmanschap van de DJs centraal staat.

Bijvoorbeeld tijdens BACK2BACK: Elke maand nodigt resident STECK DJ Leroy Joy tijdens BACK2BACK een gast uit waarmee hij de hele avond back to back zal draaien. Ieder 1 plaat, om en om. Lukt het de heren om de avond feilloos aan elkaar te improviseren? Verzoekjes aanvragen kan, maar heeft mogelijk weinig zin, want de heren weten dus pas 3 minuten van te voren met welke plaat zij moeten mixen. Ze moeten dus verplicht de hele avond improviseren en inspelen op de richting die door hun tegenspeler aangedragen wordt. 

Ook nieuw in STECK op de zaterdag avond is Candy Says STECK. Deze avond slaat STECK een geheel nieuwe richting in de we nog niet gewend zijn, maar die zeker een zeer welkome toevoeging zal bieden aan het nachtelijke aanbod in Delft. DJ Team Candy Says bestaat namelijk niemand minder dan uit Maurizio Pinna (bekend van The Deaf, de nieuwe band van Spike van Direct!) en Bella Hay (Dochter van, en bekend van Tears & Marble). Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Ook keren uiteraard DJ Friss en DJ Dirty Priest terug tijdens Good Busy BLVD. Samen bemannen zij maar liefst 4 decks waarmee zij de vetste mixes kunnen maken. ze noemen zichzelf "2 INTERGALACTIC SPACEHUMANS die niet beïnvloed zijn door aardse praktijken". Ze doen wat ze doen, draaien wat ze draaien van House tot Hiphop, Bass, als het maar funky is! Je moet het meemaken om het te geloven, deze heren zijn extreem goed achter die decks!

STECK MEMBER

 

Wordt nu STECK member en ontvang een jaar lang korting op je entree bij de reguliere clubavonden in STECK en nog veel meer privileges voor slechts €29,50.

Meer info over STECK Members en de aanschaf ervan lees je hier.


STECK ZOEKT COLLEGA'S


Interesse? Ga snel naar Vacatures en lees meer!