Vandaag Gesloten

Horeca member

HORECA MEMBERSHIP

Het STECK horeca membership is bedoeld voor mensen die in de horeca werken (in Delft) en voordelig en vaak de STECK club avonden willen bezoeken en níet in de rij willen staan! Een horeca membership is gratis, een half jaar geldig* (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Met een horeca membership bezoek je gratis de reguliere club avonden in STECK en ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Zie het overzicht van de voordelen en aanbiedingen verder op deze pagina.

Hoe vraag je een horeca membership aan of verleng je je horeca membership? We willen van je weten wáár je in de horeca werkzaam bent. Hiervoor hebben we het volgende van je nodig: een loonstrook (niet ouder dan 2 maanden) met daarop alléén zichtbaar; achternaam, initialen, bedrijfsnaam waar je werkt, datum loonstrook (rest van de gegevens onleesbaar maken). Mail deze loonstrook naar member@steck.nl met als onderwerp 'horeca member'. We verwerken wekelijks de aanvragen en zodra jouw aanvraag is goedgekeurd, verschijnt je horeca membership in je STECK account.

Sinds 15 september 2018 heeft STECK een nieuw (horeca) membership systeem. Om een membership te gebruiken dien je een persoonlijk STECK account aan te maken. Dit STECK account is verplicht voor álle members. Ga naar https://tickets.steck.nl/aanmelden en doorloop alle stappen. Heb je al een account? Dan log je in via members.steck.nl. Doe je dit op je telefoon, maak dan meteen even een shortcut op je startscherm. Als je een membership van STECK hebt, is de barcode hiervan zichtbaar onder 'Memberships' en kan je deze scannen bij de member entrance. Voor meer info over een STECK account klik hier.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een STECK membership, stuur dan een mail naar member@steck.nl.

Wil je weten wat we met jouw account gegevens doen? Lees dan onze privacy policy.

*als je langer dan drie maanden geen gebruik maakt van je horeca membership, vervalt deze automatisch

HORECA MEMBER voordelen

♦ Gratis naar alle reguliere STECK club avonden (t.w.v. maximaal 4 euro per avond)
♦ Skip the row via de member ingang
♦ ID koppelen aan je club membership, nooit meer op leeftijd gecontroleerd worden

Members ontvangen aanbieding vouchers op hun persoonlijke STECK account zoals:

♦ vouchers voor 25% korting op cocktail naar keuze
♦ vouchers voor 25% korting op Desperados of Jillz
♦ vouchers voor 25% korting op wijn of (speciaal)bier van de tap
♦ vouchers voor Dropshot, splitje of tequila voor € 2,00

MEMBER activiteiten

♦ ticket voor member-borrel met voordelige cocktail sneak-preview