Vandaag Gesloten

club member

CLUB MEMBERSHIP

Het STECK club membership is bedoeld voor mensen die vaak en voordelig de STECK club avonden willen bezoeken en níet in de rij willen staan! Een club membership kost €34,50, is een half jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Met een club membership bezoek je gratis de reguliere club avonden in STECK en ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Zie het overzicht van de voordelen en aanbiedingen verder op deze pagina.

Sinds 15 september 2018 heeft STECK een nieuw (club) membership systeem. Daarom hebben alle (recent verlopen én nog geldige) clubmembers op 15 september 2018 een mail ontvangen om een persoonlijk STECK account aan te maken. Dit STECK account is verplicht voor álle members. Ga naar https://tickets.steck.nl/aanmelden en doorloop alle stappen. Heb je al een account? Dan log je in via members.steck.nl. Doe je dit op je telefoon, maak dan meteen even een shortcut op je startscherm. Als je een membership van STECK hebt, is de barcode hiervan zichtbaar onder 'Memberships' en kan je deze scannen bij de member entrance. Voor meer info over een STECK account klik hier.

Verlopen club members hebben tot 1 oktober 2018 de tijd om hun membership te verlengen, daarna wordt je uit het systeem verwijderd en kan je alleen een nieuw een membership aanschaffen. Vanaf 1 oktober worden er ook weer nieuwe memberships uitgegeven (beperkt beschikbaar).

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een STECK membership, stuur dan een mail naar member@steck.nl.

Wil je weten wat we met jouw account gegevens doen? Lees dan onze privacy policy.

CLUB MEMBER voordelen

♦ Gratis naar alle reguliere STECK club avonden (t.w.v. maximaal 4 euro per avond)
♦ Skip the row via de member ingang
♦ ID koppelen aan je club membership, nooit meer op leeftijd gecontroleerd worden

vanaf 15 oktober 2018 ontvangen (club) members aanbieding vouchers op hun persoonllijke STECK account zoals:

♦ vouchers voor korting op cocktails
♦ vouchers voor  korting op Desperados of Jillz
♦ vouchers voor Dropshot, splitje of tequila voor € 2,00

MEMBER activiteiten

♦ ticket voor member-borrel met voordelige cocktail sneak-preview