Vandaag Gesloten
22 dec
Rockabilly Christmas Party met The Spunyboys en DJ Dixie
za: rockabilly, rock 'n roll, Ft DJ Dixie

Rockabilly Christmas Party met The Spunyboys en DJ Dixie

Dit jaar vieren we Kerst in Rockabilly stijl!

 // mede mogelijk gemaakt door Hampshire Hotel Delft Centre //

Entree: €5,00 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu STECK podium member* en bezoek dit concert gratis**!

The Spunyboys
De Franse band The Spunyboys is opgericht in 2006. Ze doen qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle The Stray Cats uit de jaren 80. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting fifties (zoals Sun) klassiekers welke op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, etc maar daarnaast zijn ze ook beivloed door de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. Na enige jaren van optredens begon de band meer en meer eigen songs te schrijven wat resulteerde in een inmiddels uniek gevarieerd uitgebreid repertoire, welke te zien en te horen is in hun dampende wilde energieke optredens vol show en spektakel, waarbij het publiek betrokken wordt en een must is om te zien en te horen. The Spunyboys hebben inmiddels meer dan 900 optredens gedaan in zo'n 15 landen in Europa waaronder grote festivals. Ook werd in USA opgetreden en in november 2017 werd een tour in Japan gedaan. Ze maakten 2 cd's met eigen geschreven songs te weten Sunset to Sunrise en Rockabilly Legacy. Inmiddels hebben ze weer vele nieuwe songs in hun repertoire ook voor de nieuwe uit te
brengen cd en in 2019 zullen ze hun 1000 ste optreden uitbundig vieren met de opname van een live
dvd en cd met vele prominente gast artiesten en bands. De Spunyboys zijn er klaar voor het dak er af te spelen!

DJ Dixie
His name is Dixie, vinyl only DJ. His speciality's are Rock and Roll, Rockabilly, Teddy Boy, Doo Wop and Neobilly, but it's all Rock 'n Roll anyay. For him, it's more than music. It's his life.
The name comes from the birthplace of my music: the southern states of America, also called Dixieland. That's why he flies his flag everywere he spins his wax!
If you're curious about what he spins, then go to his Mixcloud page to listen to his mixtapes:
https://www.mixcloud.com/rocky-stray-cat-moerman/

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.
**STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

22 dec
Fiesta Exotica
za: DJ Prosciutto + MC Don Espresso

Fiesta! Dansen, flirten en genieten van de lekkerste Latin Vibes! Onze resident DJ Prosciutto neemt elke editie een MC mee en samen bombarderen zij de dansvloer met een heerlijek mix van merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, bachata, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Deze editie: DJ Prosciutto ft MC Don Espresso!

23 dec
Barkeepers Gala #3
zo: Spinning Bartenders

Het is de hoogste tijd voor de derde editie van het Barkeepersgala!

SPINNING BARTENDERS

Hét horeca feestje waarbij jíj met een collega achter de DJ booth plaatsneemt! Je bepaalt met jouw kroeg een half uur lang wat er gedraaid wordt en je neemt zelf plaats achter de DJ booth. Schrijf je nu in met je kroeg, café of restaurant, want de line-up is snel vol.

Onze resident DJ Leroy Joy helpt jouw team aan een shining performance!

Aanmelden met je horeca team (als duo om te draaien) kan via het volgende formulier: https://goo.gl/forms/fW0cBJixGwLwXQow1

Verder moeten al je andere collega's natuurlijk meekomen! Zij mogen gratis naar binnen na vooraf registratie. Voor alle horeca members is het barkeepersgala natuurlijk gratis te bezoeken.

Line up:
TBA - Hier kan jíj staan!

#Entree

Horeca members - Gratis (hele avond)
Regular members - Gratis tot 00:30 uur
Aanmelden via webshop voor gastenlijst* - Gratis tot 00:30 uur
Overige bezoekers - 4 euro (deur)

*Collega's of vrienden die ook graag langs willen komen kunnen zich tot zondag 23 december 20:00 uur aanmelden voor de gastenlijst door een GASTENLIJST ticket te kopen in de webshop. Deze tickets zijn alleen geldig tot 00:30. Daarna moeten zij een nieuw kaartje aan de deur kopen voor 4 euro.

28 dec
Hit STECK
vr: DJ Cassus

Hit me baby one more time! DJ Cassus staat garant voor hits, hits hits!

29 dec
Urban Spinning Surprise
za: DJ Friss invites special guests

Elke maand nodigt DJ Friss een gast uit waarmee hij STECK op stelten zet!

01 jan
STECK NYE Sterrenstof 2018-2019
di: Dans de sterren van de hemel!

STERRENSTOF NYE - Dans de sterren van de hemel!
Het béste van het afgelopen jaar in STECK op één feest!

✴ DJ Friss + Deejay Irie
2 INTERGALACTIC SPACEHUMANS die niet beïnvloed zijn door aardse praktijken. Ze doen wat ze doen, draaien wat ze draaien van House tot Hiphop, Bass, en what not! Als het maar funky is!
Snap jij het nog? Supereclectischefunckymadness!
4 DECKS, MAD SKILLS en 1 ATTRIBUUT*
(*is een aanduiding voor iets dat is toegevoegd)

✴ MC R-Vii
Delftenaar Randy Visser, artiestennaam R-Vii, begon op zijn vijftiende met het opschrijven van zijn teksten. De rapper groeide op in de Delftse wijk Westerkwartier. Het resultaat anno 2018 is zijn eerste EP ‘Mijn gedachten’. Daarnaast speelde hij in de festivalzomer op de mainstage van Westerpop en Waterpop. Wat zou hij in petto hebben voor Sterrenstof? Dit feest is hem op het lijf geschreven! Verras ons R-Vii!

✴ DJ Leroy Joy
Sexy funky soultunes gecombineerd met fijne discobeats zoals alleen hij ze mixen kan. Altijd.

✴ Fotobooth

_____________________________________________________

TICKETS
Te koop vanaf woensdag 28 november 2018 10.00 uur.
Vanaf woensdag gaan de early-bird "NEBULA" tickets in de verkoop voor slechts € 14,50. Wees er op tijd bij want ze zijn beperkt beschikbaar.

Massive Star Ticket (Club Members Only) €9,50
Nebula Ticket: (early bird) €14,50
Interstellar Ticket: (regular) €19,50
Supernova Ticket: (late bird / door) €24,50

CLUB (HORECA) MEMBERS
STECK Club Members genieten uiteraard extra voordelig van STERRENSTOF NYE! Zij kopen een MASSIVE STAR ticket in de webshop voor slechts €9,50!
Let op: deze tickets zijn beperkt beschikbaar. Als deze tickets uitverkocht zijn kunnen members uiteraard nog reguliere tickets kopen. We hebben zo ie zo nog een paar verrassingen voor onze members in petto tijdens NYE die later bekend gemaakt worden, hou hiervoor het Facebook event in de gaten.

INFO
⋆ Aanvang 00.30 uur - einde 06.00 uur
⋆ 18+ ID verplicht
⋆ Garderobe inclusief
⋆ Ingang Kromstraat via Jacob Gerritstraat zijde (Koornmarkt zijde afgesloten)
⋆ Verboden fietsen te parkeren in Kromstraat i.v.m. drukte.

01 jan
DE NACHTPLOEG Oud en Nieuw 2019 | De Kurk
di: De Nachtploeg | Het leukste kroegfeestje van Delft!

NACHTPLOEG Oud en Nieuw 2019

Met wie vier je beter Oud en Nieuw dan met de Nachtploeg van de Kurk? We hebben onze beste paarden van stal gehaald en schotelen je het béste kroegfeestje van Delft voor.
Wie en wat ga je tegenkomen tijdens De Nachtploeg Oud en Nieuw? Feestbeesten DJPJ en DJ Coers staan achter de draaitafels! Voorzien van extra vette DJ gear, rookmachines en zwaailichten breken zij - samen met jou - de tent af! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk -:).

Bierautomaat
Ja we weten het; jij kunt zelf ook best een biertje tappen. Dat komt dan goed uit, want je kunt dit feestje je eigen bier tappen uit de Bierautomaat! Scoor je Kurk biermunten aan de bar en krijg 11 munten voor de prijs van 10!

Oliebollenautomaat
Onze eigen snackautomaat zit voor deze keer voor de helft vol met oliebollen. Natuurlijk vergeten we ook de nodige late night snacks niet. Scoor je snackmunten aan de bar en werk aan die bodem.

INFO
Aanvang 00.30 uur - einde 06.00 uur
18+ ID verplicht
Garderobe inclusief
Ingang Kromstraat via Jacob Gerritstraat zijde (Koornmarkt zijde afgesloten)
Verboden fietsen te parkeren in Kromstraat i.v.m. drukte.

Tickets online in VVK via tickets.dekurk.nl vanaf woensdag 28 november 2018 10:00 uur.
Ochtendploeg ticket € 9,50
Middagploeg ticket € 14,50
Avondploeg ticket € 19,50

08 feb
Car Pets + Pavlove
vr: Wild Beasts, Parquet Courts

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Car Pets is een Utrechtse indie-rockband met een eigenzinnige diverse sound. Binnen een breed spectrum van onder andere jungle-achtige beats tot scheurende gitaarpartijen en
zielreinigende vocals is het drietal altijd goed in balans. De band bestaat uit Niek Pronk (vocals & guitar), Paul Rijnbeek (bass & keys) en Tijmen Ruizendaal (drums). Onder de naam 'Niek Pronk' deed de band eerder mee aan de Popronde en bracht in 2016 de single Heart uitgebracht ( met bijzondere interactieve videoclip ). De mannen komen dit jaar met veel nieuwe muziek onder een nieuwe naam: Car Pets. Met de release van hun EP ‘Drive Without Snake’ in April 2018 laat de band zich aan de buitenwereld horen. Denk aan een combinatie van Wild Beasts, Parquet Courts en James.

Pavlove is een indie rock/psychedelische pop band uit Gent. Het vijftal rond de half-Iraanse broer en zus Fabian & Reina Rasti betovert met speels contrasterende vocals, inventieve gitaarlijnen en energieke ritmes. Geïnspireerd door 60's muziek uit zowel het Westen als Iran, brengen ze een mix van dansbare indie en neo-psychedelische melancholie.

Hun nummer "Because Of You" is te horen in de film ‘Charlie and Hannah’s Grand Night Out’ (met o.a. Evelien Bosmans, Frances Lefebure, ...) en hun single "Give Me All You've Got" was gedurende 12 weken te beluisteren op Radio 1.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

15 feb
The Max Meser Group + support
vr: Miles Kane , Jake Bugg, The Kinks en The Who

Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

‘Free’ is de eerste single van The Max Meser Group. Het gaat over je heel levenslustig vrij te voelen. De naamgever van de band zegt dat ze wat meer ‘carefree’ zijn geworden. Free is een ferme vooruitblik op wat ons nog te wachten staat.

Jawel, we lezen het goed: The Max Meser Group staat er. Ineens zien we het woordje ‘Group’ achter de naam van Max Meser. Hoe cool is dat? Je denkt meteen aan pop iconen Spencer Davis Group, Groep 1850 of Patti Smith Group. Die toevoeging van dat ene woordje verleent zanger en band een bepaald soort verhevenheid als een officieel keurmerk. Het betekent een nieuwe start voor de Catalaanse Nederlander. ‘Ik ben niet de enige in de band,’ verklaart Meser. ‘Ik ben nog steeds de bandleider, ik schrijf nog steeds de meeste songs, maar we doen het samen.’ Die doorstart gaat gepaard met een nieuwe line-up en de in eigen beheer uitgebrachte nieuwe single Free, dat een iets agressievere toon, richting garagerock markeert. Nieuwe bassist Ben Chapman zorgt ervoor dat de harmonievocalen, die altijd zo kenmerkend zijn geweest voor Max Mesers sound, behouden zijn gebleven in de ververste bandsamenstelling.

In geen tijd had Max Meser zijn naam gevestigd bij zijn terugkeer vanuit Barcelona in zijn tweede vaderland Nederland. Behalve met twee heel sterke albums – Change (2016) en het door Andy Crofts (Paul Weller) geproduceerde Pictures (2017) – trok Meser op bijzondere wijze de aandacht van de media. Zo was er een breed in
Het Parool uitgemeten singlepresentatie in een bekende hoerenkast te Mokum en het daar fel mee contrasterende optreden als ervaringsdeskundige over het Catalaanse onafhankelijkheidsstreven aan tafel bij DWDD. Met Max waren de mogelijkheden maximaal. Dat is nog steeds zo. De nieuwe single Free klinkt namelijk als een frisse wind, de verlangde positieve noot in een wereld vol pessimisme en cynisme. Free is er voor de optimisten onder ons.
De doorstart van de band met de uitgebreide naam, markeert een nieuw beginpunt. ‘Onze muziek is iets agressiever geworden maar de teksten geven iets meer ruimte voor humor,’ stelt Max vast. ‘We zijn wat meer carefree geworden. Free gaat over je op een heel energieke wijze vrij te voelen.’ Die levenslustigheid spat er vanaf. De single is een van de nieuwe tracks opgenomen met producer Henk Jonkers (Hallo Venray, zZz), een specialist in dit soort werk. Er staat al een eindejaarstoertje in Spanje en Nederland op de rit. Max kan zich bij voorbaat al verheugen om zijn Spaanse shows, vooral het Purple Weekend in Leon, vanwege het enthousiaste publiek daar. ‘Ze nemen het daar nog niet zo voor lief als in Nederland. Ze zingen alles mee. Het betekent nog heel veel voor de mensen daar, omdat ze het niet dagelijks krijgen. En dat merk je op het podium.’ Wat dat betreft heeft de Europese tour in het voorprogramma van de Ierse geestverwanten van The Strypes zijn ogen geopend. Er is nog zoveel te bereiken voor ons.’ Het begint eigenlijk nu pas.

Line-up:
Max Meser: zang, gitaar
Isaac Wadsworth: gitaar, zang
Ben Chapman: bas, zang
Harrie Roelse: drums

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

01 mrt
The Jerry Hormone Ego Trip + support
vr: Rockformatie rondom auteur en enfant terrible Jerry Hormone

Dit concert kan je gratis* bezoeken met een STECK podium membership!**

support TBA

Echte Nederpophits komen maar zelden voorbij, maar 'Mannentranen' van Jerry Hormone en zijn Ego Trip maakt een goede kans. Ach, de tijd zal het leren, maar aan Jerry ligt het niet. Gelukkig komen er nog meer nummers van Jerry Hormone's Ego Trip aan want het nieuwe album is klaar en komt op 1 februari 2019 uit. 'The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!' heet-ie.

The Jerry Hormone Ego Trip is de aanstekelijke rock & roll-formatie rondom cultfiguur, schrijver en muzikant Jerry Hormone. In een ver verleden stond Hormone op het podium als gitarist van punkiconen The Apers, tegenwoordig is hij een exorbitante rockcharlatan in strak pak. Met zijn Ego Trip vertolkt hij irritant catchy liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van beste vrienden die stout, stout, stout zijn.

Met zijn ronkende band als drijvende kracht krijgt Hormone vrij spel om de grenzen steeds verder op te zoeken, en de situatie zoveel mogelijk op de stang te jagen en te ontregelen. De optredens van The Jerry Hormone Ego Trip zijn daardoor telkens een licht ongemakkelijke beproeving, om te kijken hoe ver het uit de hand kan lopen. Wat Jerry Hormone zelf betreft, gaat het nooit ver genoeg. Er staat intussen een nieuw album klaar, dat in februari 2019 het daglicht ziet bij Excelsior Recordings. Wederom staat dit schijfje vol ontboezemingen die de grens tussen het banale en het universele vervagen.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je gratis podium member ticket in je STECK member account.

**Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

08 mrt
Dries Bongaerts + The Calicos
vr: Bob Dylan, Bruce Springsteen, Wilco, Ryan Adams, Neil Young.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Dries Bongaerts is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een niet te vermijden stem. Donkere Indiefolk met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder zoals hij zelf zegt.
In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse/Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht. Vanaf nu zoekt hij ook solo de planken op.

Het Belgische antwoord op The War On Drugs? The Calicos wonnen Humo’s Rock Rally 2018 met sferische gitaar/indierock met americana-toetsen. De jury prees de band voor haar maturiteit en vakmanschap. Het zestal onder leiding van zanger en songschrijver Quinten Vermaelen staat dan ook bekend om haar gelaagde en uitgebalanceerde liveset. Voer voor fans van Bruce Springsteen, Wilco, Ryan Adams en Neil Young.
Na een mooie festivalzomer, toerde The Calicos met een Belgische clubtour in het najaar. Our House, hun eerste single die in september uitkwam en geproduced werd door Reinhard Vanbergen (Das Pop, Novastar), werd opgepikt door Radio 1 en Studio Brussel.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account

Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Scram C Baby: Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stopt ze in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 26-jarige bestaan. Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er – godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Deze keer heeft de band net zo lang muziek en ruzie gemaakt dat twaalf uitverkoren songs konden worden samengeperst tot één brok graniet. Grof en verfijnd, bontgekleurd.

Deuren open: 20:30
Aanvang: 21:00
Verwacht einde: 23:30


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.