Vandaag open
23 mrt
Peter Tetteroo Bokaal Voorronde #1
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

Line-up: R-Vii, Y-Mara, The Arthurs


Delftenaar Randy Visser, artiestennaam R-Vii, begon op zijn vijftiende met het opschrijven van zijn
teksten. De rapper groeide op in de Delftse wijk Westerkwartier. Het resultaat anno 2018 is zijn
eerste EP ‘Mijn gedachten’. Daarnaast speelde hij in de festivalzomer op de mainstage van
Westerpop en Waterpop. Inspiratie zijn de eigen ervaringen en de verhalen die andere hem
vertellen. 

Al schrijvend, op zijn zolderkamer, in de bus, op de fiets of in de trein, komen zijn teksten tot stand.
Doel van zijn muziek is het brengen van een boodschap dat mensen inspireert en uitdaagt om de
andere kant van de medaille te bekijken. Aan ambitie geen gebrek.Bassist Romeo Biswane begon in de jaren zeventig met jeugdbandjes in de stijlen Pop, Rock en Fusion Jazz-Funk. Begin jaren tachtig kwam hij in contact met top musici uit de Caribean, Calypso en Reggae scene. Met de Caribean-Calypso groep Tropical Vibes toerde hij tussen 1981 en 1984 overal in Nederland, Belgie, Duitsland op festivals, braderieën, Caribische feesten en grote bedrijfsfeesten. Met Tropical Vibes won hij 1983 de eerste prijs tijdens een Zuid-Hollands talentenjacht in Dordrecht. Het gezinsleven diende zich echter op een gegeven moment aan maar de muziek liet hij nooit los. Vele teksten en melodieën werden in die tijd geboren en opgeslagen. Na zicht jaren op het gezinsleven geconcentreerd te hebben is de tijd nu aangebroken om deze muzikale ideeën vorm te geven.

De in 2009 opgerichte band Y-mara is het geesteskind van Romeo Biswane. In deze vierkoppige band komen alle vroegere ervaringen en muzikale ideeën samen. Het repertoire bestaat daardoor uit eigen composities en de Golden Hits van onder andere Bob Marley, June Lodge, Inner Circle, Maxi Priest, UB-40, Steel Pulse. De band bestaat ondertussen vijf jaar en heeft inmiddels gestaan op festivals, opgetreden in clubs, Reggae bars. Recentelijk nog in Barbies Cafe, het cafe van Barbie en Michael, bekend van televisie Soap serie 2013."The Arthurs zet met 'When I’m Sane' een ijzersterk debuut op de markt. Het perfecte visitekaartje voor een ticket naar de grote festivals....Into the Great wide Open, Down The Rabbit Hole, Lowlands, Pinkpop. Gooi maar op!" (Popunie albumrecensie, juni 2017)

The Arthurs is een indie rock band uit Rotterdam, opgericht door zanger/gitarist Robin den Drijver. In juni 2017 bracht de band debuutalbum "When I'm Sane" uit. Naast Den Drijver bestaat de formatie uit drumster Jetske Blonk, bassist Sander Klarenbeek en, sinds december 2018, lead-gitarist Dylano Huhary.

De band maakt melodieuze, rauwe indie rock muziek, waarbij donker elektrisch gitaargeweld wordt afgewisseld met ingetogen en dromerige, soms psychedelische composities. Invloeden van bands als The Doors, The Smiths, Pixies en Nirvana zijn te horen in hun muziek. Echter, The Arthurs onderscheidt zichzelf door een eigen stijl en geluid.

De band werkt momenteel aan de opvolger van debuutalbum "When I'm Sane", welke zeer lovende recensies kreeg. The Arthurs is een zeer ambitieuze band, met een goede live reputatie die regelmatig door menig aanschouwer een grote toekomst werd voorspeld!

23 mrt
Fiesta Exotica
za: DJ Prosciutto + MC Don Espresso

Fiesta! Dansen, flirten en genieten van de lekkerste Latin Vibes! Onze resident DJ Prosciutto neemt elke editie een MC mee en samen bombarderen zij de dansvloer met een heerlijek mix van merengue, reggaeton, pachanga, cumbia, dancehall, kuduro, tropical bass, salsa, bachata, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.

Deze editie: DJ Prosciutto ft MC Don Espresso!

27 mrt
Jams With Benefits
wo: Open Jamsessie

Jams With Benefits is een Haags Jamcollectief dat de meest veelzijdige jams van Delft organiseert! Olv Jonas Nieuwenbroek en Nick Verschoor wordt er geschakeld tussen uiteenlopende genres waarbij cover niet zijn toegestaan.

Sinds dit seizoen organiseren zij vóór de sessie een workshop, waarbij muzikanten die niet bekend zijn met het jammen de weg wijs wordt gemaakt. (€15,-/studenten €10,-)
Meld je aan via de mail: jamswithbenefits@gmail.com

LET OP! Bij uitzondering is de sessie deze maand niet de derde woensdag, maar de vierde!

28 mrt
TU:OFF
do:
29 mrt
Jon Tarifa + Haas
vr: Jack & The Weatherman, Chef’special, Splendid | Kraantje Pappie, Diggy Dex, Brainpower

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


In 2011, Jon Tarifa met a trumpet player and led his band in becoming a kind of swinging United Nations; The band members come from Germany, Suriname, Poland, Latvia, Lithuania, the Netherlands and Albania. An international band requires an international approach: Jon Tarifa launched his debut single in four countries simultaneously. He was on the Curacao North Sea Jazz Festival in 2011, played at Eurosonic Noorderslag in 2014 and 2015 and rocked the stage five years in a row on Parkpop Festival.

Along with Stargate Music producers Holger Schwedt (Bløf, Miss Montreal, Go Back To The Zoo) & Sander Rozeboom (I.O.S., Van Velzen, Caro Emerald), Jon Tarifa developed a new sound with more singing and less rap. And that sounds yummy!

In October 2016, Jon Tarifa became world news with his latest single “Don’t Go”. The song was used in a tribute video for Barack Obama which went viral on internet and even reached the likes of CNN India and The New York Times, to only name a few. The video was also shared by both of President Obama's daughters on social media. As a result, Jon was invited to perform on various TV programs in the Netherlands, such as the popular RTL Late Night and Hart van Nederland, among others. In the meantime, the video has reached over 55 million views and 1.4 million Spotify streams. Soon, there will be an official releaseJeffrey de Haas is een creatieve duizendpoot en getalenteerd rapper (muzikant). Hij begint zijn carrière als professioneel jeugdvoetballer bij S.C. Heerenveen, waar hij op de mid- mid positie speelt. Deze positie vereist creativiteit en improvisatievermogen en is hem op het lijf geschreven. 

Met zijn eerste demo en een ijzersterke performance wint Haas in 2011 de Drentse Popprijs categorie Hip Hop, een New Attraction Award en bemachtigd hij een plek op de talentstage van Eurosonic / Noorderslag in Groningen. Het jaar daarop speelde Haas op het Bevrijdingsfestival in Assen en Groningen. Afgelopen periode was voor Haas een bewuste periode van stilte. Hij heeft in de studio gewerkt aan een nieuw geluid en veel nieuwe nummers geschreven. Zijn nieuwe tracks weerspiegelen zijn sterkte karakter en eigen wil. Hij is puur in zijn woordkeuze, extravert en doeltreffend. Haas is dichterbij zichzelf gekomen en is meer dan ooit klaar om zijn dromen en doelen te verwezenlijken.

Sinds kort speelt Haas zijn eigen band. Hij kent zijn oorsprong in de hiphop maar valt met zijn nieuwe nummers goed in het pop Genre te plaatsen. De melodieuze raps en pakkende refreintjes zorgen voor een muzikale beleving die elke hiphop en pop liefhebber moet zien. Haas speelt met zijn band nieuw repertoire dat dit jaar uit zal komen op zijn EP. De laatste single van Haas “Wat als ik een Millie had” kreeg airplay op 3FM en Slam FM. *Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

30 mrt
STECK loves the 90s & 00s
za: DJ Prosciutto + DJ Cassus

DJ Duo Cassus en Prosciutto draaien louter de dikste hits uit de 90's en 00's!

Get in the mood met onze speciale 90s & 00s Playlist: http://bit.ly/loves90s00s

04 apr
TU:OFF
do:
05 apr
Het Gezelschap + Dwayne Franklin en Daddy Jacob
vr: De Likt, De Jeugd van Tegenwoordig

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis* bezoeken met een STECK podium membership!**

Het Gezelschap

Nachtburgemeester van Dordrecht Juno Rissema, BrandWerk-MC Diggy Rast en De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn leveren hiphopelectro zoals je van De Likt gewend bent, maar dan met vlagen blues en spoken word erdoorheen. Zo ontstaat een wisselwerking die op het eerste gezicht heel vreemd lijkt, maar in kern bijzonder goed aansluit. In STECK één van de eerste shows van deze nieuwe festivalhit.

Soms is het leven mooi
Soms zit het leven even tegen
Het is Dood en verderf

Het is Geneuk en een slecht geweten
Soms druk op de borst
Soms is de ziel versleten

Soms enthousiasme en geluk
Of hoe dat ook mag heten
Soms kom je er mee weg

Soms moet je er voor boeten
Bewandel je dit pad
Doe Het Gezelschap dan de groeten

Dwayne Franklin & Daddy Jacob

Giorgi “Dwayne Franklin” Kuiper ken je misschien als “De zwarte parel uit Rotterdam”. Één van de twee producers van de futuristische funk formatie De Likt. Brenn “Daddy Jacob” Luiten is die Codarts toetsenist die je zag spelen bij bijvoorbeeld Gita Buhari, Monta & Mother’s Groovebox, Sadé Adu, bij Omani of bij… Nouja, we zijn zelf ook ff de tel kwijt.

Samen hangen ze graag in de studio, waar ze rode wijn drinken en uren achter elkaar nerden met hun synthesizers, drumcomputers, talkbox , E-piano en meer nerd shit. De muziek die daar uit voortkomt leunt op verschillende elektronische genres, maar is door het neo-soul vleugje vooral heel erg slick. Oh en dansbaar. Het is héél erg dansbaar!

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je gratis podium member ticket in je STECK member account.

**Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

06 apr
Peter Tetteroo Bokaal Voorronde #2
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

Line-up: Karvel, Stumblin' Home, Dad's AmarylloKarvel speelt rauwe progressieve stonerrock met een vleug melancholie. Laag, gruizig, op het vieze af. Als een driekoppig monster verslinden ze elementen van Soundgarden, Karnivool,
Steven Wilson en Mastodon, waarna riff na riff wordt uitgespuwd. Bas en gitaar als een klont energie, zang laag, dan wel in harmonie en drums die de beat maar al te graag willen benadrukken.

In het najaar van 2019 brengt Karvel haar eerste EP uit met als doel om zoveel mogelijk op tetreden. En ze stoppen pas als ze alle rockpodia hebben platgespeeld!Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard.

Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie.

Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.

Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Scram C Baby: Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stopt ze in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 26-jarige bestaan. Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er – godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Deze keer heeft de band net zo lang muziek en ruzie gemaakt dat twaalf uitverkoren songs konden worden samengeperst tot één brok graniet. Grof en verfijnd, bontgekleurd.


The Mighty Breaks: The Mighty Breaks staan bekend om hun energieke live shows, gekenmerkt door fuzzy gitaren, en de (voor een garage) band, originele toevoeging van saxofoon. Alle vijf bandleden zingen, met als gevolg dat elk nummer een andere sfeer heeft. The Mighty Breaks' garage pop/90's alternative sound is geïnspireerd door artiesten als Guided By Voices, The Jesus and Mary Chain en The Dandy Warhols.

The Mighty Breaks brachten vorig jaar hun zelf-getitelde debuut EP uit op Brits-Nederlands label Mink Records, en tourden daarna door Nederland en Italië. De afgelopen maanden stonden in het teken van het ontwikkelen van sound - de band experimenteerde uitgebreid in een studio setting met Domenico Mangione (Torii, Central and Remote) en Tijmen van Wageningen in Basement Studio, Den Haag.Deuren open: 20:30
Aanvang: 21:00
Verwacht einde: 23:30


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

12 apr
Candy Says STECK

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble). Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

19 apr
RHEA + El Fatso
vr: Queens of the Stoneage, Millionaire | Royal Blood, Them Crooked Vultures

RHEA + El Fatso

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

RHEA - Over the past three years, RHEA have proved that rock-‘n’-roll is definitely not dead. Hard guitar-riffs, sturdy drums and powerful songs became the trademark of the five. The guys from Ghent toured Europe and increasingly found their own sound. Now it is time for their first album ‘Lust For Blood’, which will be released in March.

El Fatso - “El Fatso klinkt als de liefdesbaby van Joshua Homme en The Big Lebowski: een mix van acapulco-shirts, motorolie en white russians. Vier dikke vrienden die de meute aan het swingen krijgen. De muziek draait om de riffs van frontman Tom Schreuder, die zijn gitaar naar eigen zeggen nooit op standje ‘clean’ zet. Zelf omschrijven de Rotterdammers hun stijl als Rock ’n’ Roffa: vuig, intelligent én sexy. Inspiratie halen ze onder andere uit het werk van Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Millionaire. Muziek voor nachtelijke snelwegritjes: boetes gegarandeerd!”

De debuut EP van El Fatso verschijnt eind februari 2019, gevolgd door 2 singles (februari en april). Om dit te vieren speelt de band gedurende de maanden april t/m juni de ‘Strikes and Gutters Tour’.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

20 apr
Peter Tetteroo Bokaal Voorronde #3
za: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

Line-up: Sonorous, Code B, Tom Vrolijk & The Lucky Spares


Sonorous - Founder Benjamin Tetteroo (Pianist/Composer) and co-founder Tim van Emmerloot (Drummer/Composer) have known each other since age 4. They have been dear friends ever since and grew up playing and studying music together for most of their lives. They founded the group Sonorous, reinforced by bassist Raphael van der Schaft and singer Marin Pols. With different influences, Sonorous creates their own sound. Their own compositions are soulful pop with jazz influences. Together they compose and arrange.Code B is een Nederlandstalige popband in het genre van BLØF en Van Dik Hout die eigen muziek speelt. De band bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten met allen hun eigen inbreng. Code B maakt positieve muziek en onderscheidt zich door de meerstemmige zang in het Nederlands, de strakke bas en drum en de pakkende gitaarlijnen. De catchy liedjes, met veelal autobiografische teksten, variëren van luisterliedjes tot dynamische popsongs die snel blijven hangen.Tom Vrolijk (The Hague, 7 November 1992) is a singer and songwriter currently living in Delft. With a romantic spirit that derives from the 19th century and a sound inspired by faded voices from the 60s and 70s Tom Vrolijk lets the audience experience the purest and most original songs in a quite pure and rather original way.

Variety in the set is key to every performance. It ranges from soft ballads to grooving rock 'n roll and from psychedelic rock to theatrical drama. So the music is suitable for both listeners and dancers, and for both watchers and romancers; and there are even some nice sing-alongs put into practice.

Omkardi Omkarda Da or whatever lyric you want it to be.
Another key component is the energy that sprinkles in every hall. Almost a certain highness breathing in the atmosphere every show. Something you will only experience live.

21 apr
DJ Workshop

Leer in 2 uur tijd de basic skills van het dj-en tijdens onze DJ Workshop, verzorgd door djworkshop.nl. Werk samen met een teamgenoot aan de perfecte mix!

ER ZIJN 2 RONDES! Let op dat je bij het kopen van je kaartje de ronde kiest waarvoor jij je graag wil inchrijven. VOL = VOL
Ronde 1  19:00 - 20:30
Ronde 2  21:00 - 22:30

Deze DJ Workshop is uniek in Nederland. Jullie krijgen in duo’s de beschikking over een professionele dj-set van Pioneer, die vergelijkbaar is met de set up van de grote DJ’s der aarde. Jullie werken toe naar een mini-mix van 3 nummers met als doel een plek in de spetterende finale. Er mag gedanst worden!

De DJ Workshop staat onder leiding van 2-3 ervaren dj’s. In teams van 2 personen wordt er gedurende 2 uur gewerkt op een professionele dj-set, de Pioneer XDJ-RX2. ‘State of the Art’ equipment voor deze dj-duo’s in de dop, die worden klaargestoomd voor de ‘Main Stage’!

De deelnemers leren aan de hand van video’s en persoonlijke instructie diverse dj-skills en uiteraard het belangrijkste: beatmatchen en mixen. Plaatkeuze, skills, mix-technieken, alles is belangrijk. De dj-duo’s moeten daarbij perfect leren samenwerken om zo goed mogelijk back2back te kunnen draaien!

Welk duo haalt aan het einde van deze workshop de ‘Main Stage’? Tijdens de grote finale mogen de beste 3 teams achter de DJ-Booth plaatsnemen en hun kunsten laten zien. De voetjes gaan van de vloer! Het winnende dj-duo ontvangt (alvast) een gouden plaat!

21 apr
Barkeepers Gala #4
zo: Spinning Bartenders

Het is de hoogste tijd voor de vierde editie van het Barkeepersgala!

SPINNING BARTENDERS

Hét horeca feestje waarbij jíj met een collega achter de DJ booth plaatsneemt! Je bepaalt met jouw kroeg een half uur lang wat er gedraaid wordt en je neemt zelf plaats achter de DJ booth. Schrijf je nu in met je kroeg, café of restaurant, want de line-up is snel vol.

Onze resident DJ Leroy Joy helpt jouw team aan een shining performance!

Aanmelden met je horeca team (als duo om te draaien) kan via het volgende formulier: https://goo.gl/forms/fW0cBJixGwLwXQow1

Teams die zich aanmelden mogen gratis deel nemen aan de tweede ronde van DJ Workshop tussen 21:00 en 22:30, voorafgaand aan het barkeepersgala! Schrijf je dus snel in!

Verder moeten al je andere collega's natuurlijk meekomen! Zij mogen gratis naar binnen na vooraf registratie. Voor alle horeca members is het barkeepersgala natuurlijk gratis te bezoeken.

Line up:
TBA

Tijdschema Barkeepersgala #3
23:00 – 00:00 TBA
00:00 – 00:45 TBA
00:45 – 01:30 TBA
01:30 – 02:15 TBA
02:15 – 03:00 TBA
03:00 – 03:45 TBA
03:45 – 04:00 TBA

#Entree

Horeca members - Gratis (hele avond)
Regular members - Gratis tot 00.30 uur
Aanmelden via webshop voor gastenlijst* - Gratis tot 00.30 uur
Overige bezoekers - 4 euro (deur)

*Collega's of vrienden die ook graag langs willen komen kunnen zich tot zondag 23 december 20:00 uur aanmelden voor de gastenlijst door een GASTENLIJST ticket te kopen in de webshop. Deze tickets zijn alleen geldig tot 00:30. Daarna moeten zij een nieuw kaartje aan de deur kopen voor 4 euro.

26 apr
Meadowlark + Support
vr: Angus & Julia Stone, The xx

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €3,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Meadowlark klinkt als: Angus & Julia Stone, The xx

Meadowlark: Verfijnde, emotionele maar toch krachtige liedjes, geschreven door de getalenteerde singer-songwriters van het alt-folk duo Meadowlark. Kate McGill en Dan Broadley waren afzonderlijk van elkaar bezig met het opbouwen van een muzikale carrière: Kate had een Youtubekanaal waar haar covers miljoenen views kregen, terwijl Dan zijn plek zocht in verschillende rockbands. In een zoektocht naar muzikale ontwikkeling en een eigen sound, vonden de artiesten elkaar en besloten samen muziek te gaan maken. Het debuutalbum Postcards werd goed ontvangen en leverde het duo miljoenen Spotify-streams en Youtube-views op. Met de release van het album achter de rug is het tijd voor de eerste shows op het Europese vasteland.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**


Dave Chavez is an urban rhythm & blues musician, who lives and plays the blues straight from the heart, and performs pure, raw and soulful rhythm & blues. Over the last 30 years he proved to be the hottest blues act from the Netherlands.

The Dave Chavez Band was finalist at 'the Blues Challenge' (Blues Foundation NL) in 2013, was nominated for the 'Best Blues Band Award' in 2015 and for the 'Best Blues Vocals Award' 2016. The Dave Chavez Band delivered two well-received albums: 'Sharp like a knife' (2013) 'Loving Battle Ground' (2016) Our New Live Album "Rough and Uncut" will follow in February 2019!

From childrens homes and life on the streets, Dave ended up on international stages in England, Belgium, France and Surinam.Blues. Booze. Boogie:

Three words that capture what this Birmingham (UK) band is all about. If you've seen them on the road, you'll know exactly what it means. If not, you'll figure it out real fast once you do.

Vincent Flatts Final Drive is a southern-infused, blues 'n boogie band, with a set that takes audiences from southern country rock to fast and exciting boogie tunes. Throughout, though, one thing is constant: Steve 'Bertie' Burton's killer voice.

That said, we all need a break, so after 20 years on the road with the band's original line up, Bertie, who in the 80s fronted UK rock band Starfighters (support on AC/DC's Back in Black tour and Ozzy Osbourne's Diary of a Madman tour), recently took some time out.

After that much needed time away from music, and all the temptation that comes with it, he put together a new band, with a fresh set of songs and a whole new approach to life on the road. And it’s working.

Since the beginning of 2018, the band has performed at venues and festivals across the UK, and Scandinavia, and has recorded a brand new EP in advance of a more polished studio album, set for release later this year.

The 2019 diary is filling up fast, with dates set for shows in Germany, France, Sweden, Norway, Denmark and, of course, across the UK already lined up.


*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**'And also the trees' formed in Worcestershire, England in 1979. They are known for their captivating live performances, their unique style of mandolin like electric guitar, poetic lyrics, dark jazz rhythms and their carefully preserved independence. In their early years they caught the attention of Robert Smith who invited them to tour with The Cure on several occasions and he, along with Laurence Tolhurst produced their early recordings. Since then they have been in continuous existence releasing 13 studio albums, touring frequently in most European countries and visiting America and Japan where they have a cult following.

In recent years founder members Simon and Justin Jones and drummer since 1998 Paul Hill have collaborated with a variety of musicians and artists including Marc Almond, Bernard Trontin  ('The Young Gods'), Olivier Mellano with the symphonic orchestra of Brittany and German multi media artist John Bock. 

Their most recent album is 'Born into the waves'.*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.