Vandaag open

STECK Member

STECKER

 

Ben je een frequent bezoeker van STECK en dan met name van de clubavonden? Dan is het heel interessant om STECK member te worden! Voor €29,50 per jaar krijg je een jaar €3,- korting op de entree voor de reguliere clubavonden op vrijdag- en zaterdagnacht. Ook hoef je niet in de rij te staan, want members mogen via een aparte members-entree als eerste naar binnen. STECK organiseert regelmatig activiteiten voor haar members en communiceert interessante aanbiedingen. Bezoek je als jarige member een STECK club nacht? Dan wacht er een fijne verrassing!

 

Hoe werkt dat dan? Via de link hiernaast wordt je een member voor een jaar voor STECK. Na betaling ontvang je een bevestiging van je aankoop en worden je gegevens veilig opgeslagen in onze database. Bij een bezoek aan STECK meldt je bij de entree kassa dat je member bent en laat je je ID zien. Simpel zat! Je membership is een jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Na een jaar ontvang je een reminder om je membership te verlengen, doe je dit niet, vervalt je membership automatisch. Bij overtreding van de huisregels kan je membership worden ingenomen.

HORECA MEMBER

 

Ben je werkzaam in de Delftse horeca? Dan bof je, want dan krijg je een gratis membership van STECK aangeboden! Mail een recente loonstrook (maximaal 3 maanden oud) vanaf je privé email adres naar member@steck.nl (maak gegevens onleesbaar behalve; Naam, Achternaam, Geboortedatum, Werkgever en Datum in dienst). Zodra je een bevestiging hebt ontvangen van je membership is deze een jaar geldig. 

 

KOOP NU JE STECK MEMBERSHIP in onze ticket shop!

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het STECK membership, stuur dan een mail naar member@steck.nl

 

Laatste update: 28 november 2017