Vandaag open

STECK Member

STECKER

 

Ben je een frequent bezoeker van STECK en dan met name van de clubavonden? Dan is het heel interessant om STECK member te worden! Voor €29,50 per jaar krijg je een jaar gratis toegang tot de reguliere clubavonden op vrijdag- en zaterdagnacht. Hier betaal je anders €3,- euro entree per bezoek voor. STECK organiseert regelmatig activiteiten voor haar members en communiceert interessante aanbiedingen. Bezoek je als jarige member een STECK club nacht? Dan wacht er een fijne verrassing!

 

Hoe werkt dat dan? Via de link hiernaast wordt je een member voor een jaar voor STECK. Na betaling ontvang je een bevestiging van je aankoop en worden je gegevens veilig opgeslagen in onze database. Bij een bezoek aan STECK meldt je bij de entree kassa dat je member bent en laat je je ID zien. Vervolgens ontvang je je gratis entree bewijs voor die avond. Simpel zat! Je member ship is een jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Na een jaar ontvang je een reminder om je member ship te verlengen, doe je dit niet, vervalt je member ship automatisch. Bij overtreding van de huisregels kan je member ship worden ingenomen.

HORECA MEMBER

 

Ben je werkzaam in de Delftse horeca? Dan bof je, want dan krijg je een gratis member ship van STECK aangeboden! Mail een recente loonstrook (maximaal 3 maanden oud) vanaf je privé email adres naar info@steck.nl (maak gegevens onleesbaar behalve; Naam, Achternaam, Geboortedatum, Werkgever en Datum in dienst). Zodra je een bevestiging hebt ontvangen van je member ship is deze een jaar geldig. 

 

MEMBER FRIEND

 

Ben je al STECKER? En heb je je vrienden aangespoord dit ook te worden? Laat ze dan in de ticket shop jóuw naam als MEMBER FRIEND noemen, dan ontvang jíj een gratis STECKtail, onze huis cocktail!

 

KOOP NU JE STECK MEMBER SHIP in onze ticket shop!

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het STECK member ship, stuur dan een mail naar info@steck.nl.

 

Laatste update: 11 oktober 2016