Vandaag Gesloten
14 okt
STECK TRIBUTE: Prince

STECK TRIBUTE: Prince

za: performed by PRIN6 (with official Prince stand-in Prince Faar)

STECK TRIBUTE - Prince + DJ Ventilator

Line up
20.30 uur DJ Ventilator
21.45 uur Prince by Prin6
24.15 uur DJ Ventilator
01.15 uur STECK loves the 90's en 00's

We starten deze Prince tribute om 20.30 uur met DJ Ventilator to funk you up!
We hebben niemand minder dan DJ Ventilator (alias Peter Siegel) uit Amsterdam naar Delft gehaald om alle Prince fanaten alvast flink op te warmen voordat PRIN6 het podium beklimt. Deze Prince fanaat draaide eerder in de North Sea Jazz Club, Paradiso, Volkshotel en Doka. 
Ook in de break in na afloop zal DJ Ventilator het Prince gedachtengoed doen voortleven vanachter de DJ booth.

Vanaf 21.45 uur betreedt Prin6 het podium en ben je getuige van 
een spectaculaire show door de beste Prince Tribute band van Nederland! PRIN6 wordt aangevoerd door Prince Faar, die door Prince zelf werd ontdekt en mee mocht op de LoveSexy & Nude Tour als zijn stand-in. 

Ook de rest van de band is van het hoogste niveau. Samen speelden de bandleden al met grote sterren als Candy Dulfer, Jan Akkerman, Boris (Bo Saris), Re:Freshed Orchestra en Charl Delamarre! 
___________________________________________________

PRINCE is een van de grootste artiesten van de jaren tachtig die wereldfaam krijgt dankzij zijn album Purple Rain. In de jaren negentig (vanaf 1994 tot 2000) luistert Prince naar de naam The Artist of TAFKAP. Hij overleeft de 90's en brengt ook in het nieuwe millennium succesvolle platen uit. Op 21 april 2016 overlijdt Prince op 57-jarige leeftijd. 

Prince wordt in 1958 in Minneapolis geboren als Prince Roger Nelson. Zijn moeder Mattie Shaw is jazz-zangeres en zingt in het combo van vader John Nelson. Pa heeft als artiestennaam Prince Rogers en zo is er ook weer een verklaring voor de toch wel wat opvallende voornaam van His Royal Badness. 

Zijn wereldwijde doorbraak komt echter met de soundtrack van de film Purple Rain, waarin hij ook de hoofdrol speelt. Daarna blijft Prince aan de lopende band albums en hits produceren, van zowel zichzelf als van bandleden Wendy and Lisa en Sheila E. Ondertussen wordt de eigen studio, Paisley Park, gebouwd. Tussen 1985 en 1993 brengt Prince een waslijst aan releases uit en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Hij staat in die tijd met maar liefst 25 singles in de Mega Top 50, een gemiddelde van ruim drie per jaar

Op 21 april 2016 wordt de wereld geschokt door het bericht dat Prince Roger Nelson op 57-jarige leeftijd is overleden. De artiest kampte volgens een woordvoerder al een aantal weken met griep.

Op 15 april 2016 moest hij vanwege een medische noodsituatie naar het ziekenhuis. Het privévliegtuig van Prince heeft daarvoor een ongeplande landing moeten maken in Illinois, omdat de Amerikaanse popster zich niet goed voelde. Dit stopte hem niet om vervolgens twee dagen later nog kort op te treden in de club in zijn eigen huis, de zogeheten Paisley Park After Dark concerten. Hij verzekerde zijn fans dat alles in orde was: "Wait a few days before you waste any prayers", aldus Prince. 

Het lichaam van Prince werd op donderdag 21 april 2016 aangetroffen op zijn landgoed Paisley Park. "Het is met groot verdriet dat ik moet bevestigen dat de legendarische, iconische artiest Prince Rogers Nelson deze ochtend in zijn huis bij Paisley Park is overleden op 57-jarige leeftijd", aldus zijn manager in een verklaring.

 • zaterdag 14 oktober
 • 20:30 – 01:00
 • € 7,50
 • Event Page
 • Live
14 okt
STECK loves the 90's & 00's

STECK loves the 90's & 00's

za: DJ Cassus & DJ Leroy Joy

Nieuw in STECK: STECK loves the 90's & 00's!

DJ Duo Cassus en Prosciutto draaien louter de dikste hits uit de 90's en 00's!

Get in the mood met deze heerlijke Guilty Pleasure Extravaganza Playlist op Spotify: https://open.spotify.com/user/21iwbn74ingfdmzp7ajgpuhzi/playlist/1FpwcHAvp1y0M5PxQYlzDu

 • zaterdag 14 oktober
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
13 okt
STECK STAGE - Goeiemiddag! + Andere Koek!

STECK STAGE - Goeiemiddag! + Andere Koek!

vr: Klinkt als: Them Crooked Vultures | Less Than Jake, Bonaparte, Bazzookas

Goeiemiddag - Op het Vlaamse festival Pukkelpop werd GOEIEMIDDAG! in een manische gekte geboren: uit een simpele groet ontstond het idee voor een absurdistische skaband met een verlichtende boodschap. De aanvankelijk driekoppige formatie boekte al snel successen met de hit “Het Geert Wilders 
Protestlied” waarmee veel media-aandacht werd bereikt. Vervolgens werd de band aangevuld met een drummer en drie blazers, waarna het hele land werd veroverd. GOEIEMIDDAG! speelde in zalen 
als de Melkweg, Paradiso, P60 en verder knalde de band op festivals door het hele land en werd Brabant met carnaval veroverd. Voor nu is het wachten op de tour door Duitsland en België, waarmee GOEIEMIDDAG! de status van onsterfelijkheid verder zal uitbouwen. 

______________________________________

Andere Koek! - met uitroepteken - is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma's van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit d’r stoel!

13 okt
Dance STECK

Dance STECK

vr: DJ Daniël Thomasso

Daniël Thomasso zijn dj carrière gaat als een speer en toch maakt hij speciaal tijd vrij voor STECK. Gewoon, omdat hij het leuk vindt! Hij staat bekend om zijn energieke livesets en krijgt veel erkenning binnen de dance scene door zijn unieke sound. Zijn Summer aftermovie met optredens in zowel binnen- als buitenland spreken voor zich. 

Dance STECK playlist: https://open.spotify.com/user/21iwbn74ingfdmzp7ajgpuhzi/playlist/3SJPAkgAyZc2iSkaU5oE7u

And check this out too while you're at it: https://www.youtube.com/watch?v=u6Uvh1q-DvY

 • vrijdag 13 oktober
 • 23:55 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
12 okt
TU:OFF

TU:OFF

do: The best student party in town

STECK presents the best Student Party in town with our best resident DJs! And the best part? It's free!

07 okt
Guilty Pleasure Extravaganza

Guilty Pleasure Extravaganza

za: DJ Cassus + DJ Leroy Joy

Indulge yourself in sweet, sinful sounds at STECK Guilty Pleasures Extravaganza. No shame, no limits, just an unlimited supply of the best guilty pleasures.

DJ Leroy Joy & DJ Cassus

Get in the mood with our Guilty Pleasure Extravaganza Playlist on Spotify: https://open.spotify.com/user/21iwbn74ingfdmzp7ajgpuhzi/playlist/1FpwcHAvp1y0M5PxQYlzDu

 • zaterdag 07 oktober
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
06 okt
STECK STAGE - Logue + Cynbel

STECK STAGE - Logue + Cynbel

vr: Klinkt als: Bombay Bicycle Club Tame Impala | The Killers, Coldplay, Muse

CYNBEL - Goede liedjes, daar begint het mee, zo bewijst ook het verhaal van CYNBEL. De eerste twee singles leveren de band een dikke tour door Nederland met de Popronde, live-optredens bij 3FM en Radio 1, de aftershow van Kensington bij Club Ziggo, het voorprogramma van Raglans en een hit op Spotify op! Niet verkeerd, voor een band die pas 2 jaar bestaat. 

In mei 2017 brengt de band debuut-EP Unspoken Tales uit, vol energieke, catchy indie rock liedjes. De vijf liedjes komen tot stand dankzij crowdfundingplatform Voordekunst. Daar halen de bandleden door steun van hun fans 3000 euro op, waarmee ze in 2016 in de befaamde Wisseloord Studio's een EP opnemen met producer Huub Reijnders (U2, Bløf, Kaiser Chiefs en Racoon).

"Een heel veelbelovende rockband" - Roosmarijn Reijmer (3FM/3voor12radio)

"Internationale sound" - Dieuwertje Heuvelings (Spotify Nederland) over Golden Coast

__________________________________________

Logue - De verwachtingen voor 2017 zijn hooggespannen voor de mannen van Logue. De lat wordt weer een stukje hoger gelegd. Al in het vroege voorjaar verschijnt er nieuw werk van de band in de vorm van een EP. De Rotterdamse band heeft het afgelopen najaar flink gesleuteld aan nieuw repertoire. Onder de vakkundige leiding van Moss-voorman en producer Marien Dorleijn, is een collectie van vijf songs opgenomen in Kytopia. De EP krijgt de titel ‘Some Kind Of Glimmer’. Martijn Groeneveld (o.a. Blaudzun, Emil Landman, Dotan, Rondé) heeft de EP gemixt.

In alle liedjes op ‘Some Kind Of Glimmer’ komt het onderwerp verlangen terug. Een gevoel waar je eigenlijk nooit echt je vinger op kunt leggen en het is iets dat het slechtste in een mens naar boven kan halen. Toch is verlangen volgens de band ook iets moois, omdat het prikkelt en het je bij de les houdt.

Nadat aan het einde van 2015 de Popronde werd afgesloten en de band verkozen was tot Radio 2 Talent met ‘Jump The Gun’, haalde opvolger ‘Envy You’ in de lente eveneens de nationale popzenders. 3FM DJ Herman Hofman maakte de song ‘DJ Favourite’. ‘Jump The Gun’ gaat intussen in de richting van de 200.000 plays op Spotify. De laatste twee singles werden geproduceerd door Arno Krabman (Waylon, Niels Geusebroek) en vormen de brug naar het huidige nieuwe werk.

Schrijven als uitlaatklep is een belangrijk onderdeel in de nummers van Logue. De band zoekt de balans tussen stevige popnummers en eigenwijze indierock. Bijgestaan door synthesizers en een sterke ritmesectie. Invloeden van de band zijn o.a. Foals, The Zolas, Tame Impala en Børns.

06 okt
Street Sounds

Street Sounds

vr: met DJ Dirty Priest

Nieuw in STECK: Street Sounds!

Get in the mood with our Spotify playlist: https://open.spotify.com/user/21iwbn74ingfdmzp7ajgpuhzi/playlist/5JLv12ml89eEI4lLG11raV

 • vrijdag 06 oktober
 • 23:55 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
05 okt
TU:OFF

TU:OFF

do: The best student party in town

The best student party in town!

04 okt
SPODnight - The Many Wildes

SPODnight - The Many Wildes

wo: Talenten uit de oefenruimtes van SPOD

STECK presenteert elke 1e woensdag van de maand de nieuwste lokale talenten uit de oefenruimtes van SPOD: Stichting Popoefenruimten Delft.

Deze week: The Many Wildes: De voortdurende zoektocht naar vrijheid is wat de bandleden van The Many Wildes bindt. Zowel in hun dagelijkse leven als in hun muziek. Die zoektocht mondt uit in een verfrissende, originele alternatieve rockband met Belgische invloeden. De sound doet denken aan The Doors gecombineerd met Tom Waits en Black Rebel Motorcycle Club. Wees klaar voor een avond avontuurlijk en origineel rocken. 

Zo heeft toetseniste en zangeres Marina een grote tas vol kleine instrumenten bij zich, die ze tevoorschijn tovert als een nummer erom vraagt. Zanger en gitarist Thijs heeft een rauwe en diepe stem die doet denken aan Lou Reed gecombineerd met Jim Morrison. Gitarist Remco heeft de langste blonde paardenstaart die je ooit hebt gezien. En ritmisch duo Dennis (bas) en Sanne (drums) houden de boel bij elkaar met een solide en stoere basis. 

Muziek maken is voor deze dertigers van jongs af aan 'een ding' geweest. Sinds 2015 spelen ze wekelijks samen. Een EP is in de maak, waarna de eerste optredens zullen worden gepland. Binnenkort dus vast en zeker te zien in een muziekcafé of festival in jouw buurt! Stay Tuned!

30 sep

Candy Says STECK

za: met DJ Team Candy Says: Maurizio Pinna & Bella Hay

Nieuw in STECK: Candy Says STECK! 

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble).Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

 • zaterdag 30 september
 • 23:59 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
29 sep
STECK STAGE: Backgammon + support: Gully Flowers

STECK STAGE: Backgammon + support: Gully Flowers

vr: Klinkt als: Kings of Leon, The Strokes | Joy Division, New Order

Backgammon Music: “Play it fucking loud” riep Bob Dylan 50 jaar geleden tegen zijn band. Backgammon volgt. Onder dit motto maakt de band al ruim 5 jaar rock songs die alle koppen naar het podium doet draaien.

Backgammon blaast op geheel eigen wijze de klassieke rock nieuw leven in. Neil Young, Tom Petty en de gebroeders Gallagher zijn grote inspiratiebronnen voor de band. De Gallagher-formule heeft op de Veluwe een flinke upgrade gehad; broers Thijs en Pim van der Meulen komen er wel zonder kleerscheuren vanaf. De moderne twist die Backgammon aan deze inspiratie geeft is duidelijk terug te horen op het debuutalbum ‘Backgammon’ dat op 10 februari 2017 uit werd gebracht in Paradiso.

Dit debuutalbum bleef niet onopgemerkt. Na de titel 3voor12 Hollandse Nieuwe, een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland, een enorm drukke Popronde 2016, live-sessies bij Radio 1, Radio 2 en 3FM, en ruim 150 shows in twee jaar werd de band gescout en getekend door de Esther Creative Group (ECG) in New York. ECG oprichter Tom Sarig heeft de band benaderd en is momenteel manager van o.a. The Gaslight Anthem, Violent Femmes en Jamie Lidell. Hiervoor was hij 9 jaar manager van Lou Reed, tot aan de dood van de rocklegende in 2013.

Gully Flowers: Vrolijke en integere Delftse rock 'n' roll verzorgd door muzikant Timo van der Vring. Bewapend met zijn doodshoofd gitaar en crappy beats verrijkt hij je avond met songs over liefde en andere conspiracy theorieën.

29 sep

Dance STECK

vr: met DJ Daniël Thomasso

Daniël Thomasso zijn dj carrière gaat als een speer en toch maakt hij speciaal tijd vrij voor STECK. Gewoon, omdat hij het leuk vindt! Hij staat bekend om zijn energieke livesets en krijgt veel erkenning binnen de dance scene door zijn unieke sound. Zijn Summer aftermovie met optredens in zowel binnen- als buitenland spreken voor zich. 

Check it out: https://www.youtube.com/watch?v=u6Uvh1q-DvY

 • vrijdag 29 september
 • 23:59 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
23 sep

Urban Spinning Surprise

za: DJ Friss invites Deejay Irie

Nieuw in STECK: Urban Spinning Surprise!

Elke maand nodigt DJ Friss een gast uit waarmee hij STECK op stelten zet! Deze maand spint hij samen met Deejay Irie!

 • zaterdag 23 september
 • 23:59 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
22 sep

Street Sounds

vr: met DJ Dirty Priest

Nieuw in STECK: Street Sounds!

 • vrijdag 22 september
 • 23:59 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
21 sep

Popronde Delft

do: met o.a. Tom Tukker, Yasmine, The Dawn Brothers

De Popronde strijkt weer neer in Delft en het officiële OOR podium staat in STECK! Op het programma staan Tom TukkerYasmine en The Dawn Brothers

Tom Tukker - “Ik wil liedjes schrijven”. Met dat idee ging Tom Tukker naar IJsland. Dat dat gelukt is, mag je opmaken uit het feit dat hij zijn EP ’RAIN’ op 31 maart heeft gepresenteerd in Bitterzoet. Met zijn single 'Rain is Gone' werd hij 3FM Serious Talent. Tom schrijft persoonlijke liedjes welke hij op zijn nieuwe EP begeleidt met piano, strijkers, synths en drums.

Yasmine - Poppy liedjes die veel te hard gespeeld worden. Doet pijn aan de oren en zit daarna nog maanden in je hoofd. De band is in 2016 geboren te Amsterdam, heeft de finale van de Amsterdamse Popprijs gehaald en de 1e single uitgebracht, genaamd ‘Chocolate Fingers’. Onlangs hebben ze hun debuut-EP Honey uitgebracht. Waarom hebben ze zoveel amps nodig?

De Dawn Brothers - overrompelen met uitmuntende muzikaliteit het publiek als een bliksemstoot om vervolgens met heerlijk zompige grooves te beklijven. Deze jonge Rotterdammers laten zich inspireren door blues, gospel en sixties rock en vertalen dat met ongekende muzikaliteit naar hun eigen originele muziek. Album: ‘Stayin’ Out Late’ (V2 Records, 03/17)

Popronde Nederland is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2017 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk, en dus ook Popronde Delft

 • donderdag 21 september
 • 22:00 – 00:00
 • Free
 • Event Page
 • Live