Vandaag open
20 jan
Candy Says STECK
za: DJ Bella Hay & DJ Maurizio Pinna

Nieuw in STECK: Candy Says STECK! 

DJ Team Candy Says bestaat uit Maurizio Pinna (The Deaf) en Bella Hay (Tears & Marble).Samen draaien zij een mix van evergreens en indielectro. Maurizio en Bella smelten hun voorliefde voor garage, punk en rock ’n roll samen tot een dampende dansavond zonder regels, zonder grenzen en bovenal: zonder schaamte.

Get in the mood with our Candy Says STECK playlist: http://bit.ly/CandySaysSTECK

 • zaterdag 20 januari
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
25 jan
TU:OFF
do: The best student party in town!

STECK presents the best Student Party in town with our best resident DJs! And the best part? It's free!

26 jan
Peter Tetteroo Bokaal - voorronde #3
vr: Dad's Amaryllo, Speak Easy & Rise of the Wood

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

Line-Up: SpeakEasyDad's Amaryllo & Rise Of The Wood

26 jan
STECKTON - Reggaeton & Dancehall

Nieuw in STECK: STECKTON Reggaeton & Dancehall!

Get in the mood with our STECKTON Spotify Playlist: http://bit.ly/steckton

 • vrijdag 26 januari
 • 23:55 – 05:00
 • € 3,00
 • Event Page
 • DJs
27 jan
Back2Back
za: DJ Leroy Joy invites DJ Kevin Orduna

Nieuw in STECK: Back2Back! 

Elke maand nodigt resident DJ Leroy Joy een gast uit waarmee hij de hele avond back to back zal draaien. Ieder 1 plaat, om en om. Lukt het de heren om de avond feilloos aan elkaar te improviseren?

Deze editie: Leroy Joy invites: DJ Kevin Orduña

 • zaterdag 27 januari
 • 23:55 – 05:00
 • € 4,00
 • Event Page
 • DJs
02 feb
STECK STAGE SPECIAL - The Dawn Brothers & support: Maurice van Hoek
vr: Klinkt als: The Band, CCR, Otis Redding

We trappen onze nieuwe reeks STECK STAGES af met een extra bijzonder versie met niemand minder dan de waanzinnige Dawn Brothers en support van Maurice van Hoek!

Deze bijzondere editie kost slechts 5 euro en kaarten zijn direct beschikbaar via onze webshop!
_____________________________________

The Dawn Brothers - Alhoewel de Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, het zijn wel degelijk broeders in de rock & roll. Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, CCR, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief. 

Met hun debuut album Stayin’ Out Late rijden de Dawn Brothers op een muzikale golf van het verleden naar de toekomst en leveren daarmee een overtuigend bewijs dat sexy, soulfull rock ’n roll altijd actueel zal zijn. In hun eigen woorden: “We play the old souls from the phuture”

Op 23 maart 2017 verscheen het album ‘Stayin’ Out Late’ op V2 Records. Geproduceerd door niemand minder dan Mischa Den Haring (T-99), Pablo van de Poel (DeWolff) en opgenomen in Pablo’s Electrosaurus Southern Sound Studio’s presenteren de Dawn Brothers een indrukwekkend debuut. Inmiddels zijn de eerste singles uitgebracht en is de toon gezet voor een rooskleurige toekomst.

Het komende jaar overheerst de drang om zoveel mogelijk festivals, clubs en podia aan gort te spelen met tomeloze energie en muzikaliteit. In hun eerste jaar speelden ze al meer dan 50 keer in zalen en op festivals in heel Nederland mochten ze zichzelf presenteren op Eurosonic Noorderslag 2017.

___________________________________

Maurice van Hoek - “Drie akkoorden en de waarheid!”

Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuutalbum Live Forevermore.

In Amerika laat Maurice alles los. Hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot country. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.”, aldus van Hoek. De muzikant keert opgelucht terug, met een visie en eindelijk een reden te doen wat hij het liefst doet, songs schrijven.

Terug in Nederland voltooit hij zijn studie en werkt tegelijkertijd aan zijn composities, een band en zijn eerste album. Live Forevermore komt uit op 6 mei 2016. Maurice studeert cum laude af en krijgt lovende recensies op het album. Maurice speelt waar hij kan: duooptredens, huiskamerconcerten en de hoek van de straat, met zijn gitaar en mondharmonica.

In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst. Drie singles kondigen vanaf maart de komst aan van een nieuw album wat in het voorjaar van 2018 verschijnt op Dox Records. Met dit album zet hij de ontwikkeling tot ‘Country fenomeen’ voort.

 • vrijdag 02 februari
 • 22:00 – 00:00
 • € 5,00
 • Event Page
 • Live
09 feb
STECK STAGE - Mama Franko + De Kliko's
vr: Klinkt als: TenTemPies, Bazzookas, The Cool Quest | The Kik, The Kinks

Mama Franko viert al tien jaar het leven. Zeven muzikanten combineren vriendschap en hun plezier in muziek maken tot een explosieve cocktail die je voeten dringen tot dansen. Reggea, Hip-hop, Funk en een vleugje Balkan zijn de hoofdingrediënten voor een Mama Franko feest. 

Ondertussen heeft de band onder het motto ‘Let’s Celebrate Life’ elke uithoek van Nederland al opgeschud met hun aanstekelijke energie. Denk aan zomer, je leukste vrienden en tripjes naar het onbekende en Mama Franko geeft je de soundtrack. Swingend en stampend, manisch en lieflijk; met beukende drums, pompende bass grooves, bizarre blazers, rap en meerstemmige vocalen geeft deze band je gegarandeerd wat je nodig hebt. 

Mama Franko heeft al mening festival op z’n naam staan (o.a MADnes, Over De Top Festival, en bevrijdingsfestival Den Haag) en speelde tweemaal in de poptempels Paradiso en Paard. 
Na hun debuut EP ‘ Let’s Celebrate Life’ en de daarbij behorende tour door het land komt Mama Franko dit jaar met nieuwe muziek. Het hele jaar door trakteren ze nieuwe tracks op o.a Spotify. Muziek die je relaxt thuis of in de auto kan luisteren en waarbij je live als vanouds op uit je plaat kan gaan. 

www.mamafranko.com
https://open.spotify.com/artist/2utoxaoFHV808pd1nFE99C
______________________________________________

De Kliko's... bietromantiek, sinterklaasrijm, straatfilosofie, urgente boodschappen verpakt in eenvoud. Hun titelloze debuut is de muzikale baksteen die met een trefzekere worp door de commerciële ruit van de hedendaagse popcultuur wordt geworpen. Uit de klei getrokken poldergarazie waar men nog wat van op kan steken. Tekstueel gezien relativerend, schijnbaar achteloos maar soms verdraaid relevant, cynisch en messcherp. En dat alles omlijst door ronkende gitaren, rollende drumpartijen en doeltreffend baswerk in de o- zo -mooie traditie van de nederbiet. Kortom: een frisse wind die de spinrag uit je ingeslapen hersens blaast.

Nederbiet is tijdloos. Geen genre wat zo nu en dan opleeft door een bandje die toevallig even de aandacht trekt door op het juiste moment en op de juiste plek mee te surfen op een sentimentele golf van collectieve melancholie. Het is een genre wat ten allen tijde relevant is door haar zeggingskracht die bestaat uit: eenvoud, inhoud en een ritmiek die je zogezegd bij je lurven pakt.

De Kliko’s zijn een band die nooit zullen beweren dat ze vernieuwend zijn. Maar je doet ze ook tekort door ze weg te zetten als een parodie op iets wat geweest is. Ze zijn er gewoon. Zoals alle bietbandjes er na de jaren zestig altijd zijn geweest. De boodschap die zij uitdragen is er een die conform het genre altijd relevant zal blijven: trek je eigen plan en leef je eigen prachtige leven zonder je te storen aan normen en waarden die je door de massa wordt opgelegd.

De Kliko’s zijn niet voor- en niet tegen. Met hun ronkende gitaren, rollende drumpartijen, viezige baslijnen en onnavolgbaar diep-filosofische maar doodeenvoudige teksten hebben ze maar één boodschap: denk even verder dan de tuin van je moeder.

21:30 - 00:00 | GRATIS

23 feb
STECK STAGE - Statesmen + Bottles of Love
vr: Klinkt als: The 1975, Walk the Moon, Kings of Leon, The Killers | Alphabeat, The Killers, Fall Out Boy

STATESMEN - De mannen van STATESMEN vonden elkaar op de Limburgse podia. De muziek van deze energieke live-act is te omschrijven als stevige, catchy pop met elektronische invloeden. De slim geschreven nummers doen denken aan acts als The 1975, Walk the Moon, Kings of Leon en The Killers. STATESMEN deed in 2016 mee aan de Popronde en trok daarmee langs vele steden in Nederland.
__________________________________________

Bottles Of Love - “Ruim een half uur niet meer nadenken maar gewoon feesten en dansen.” Aldus frontman Willem Jonker van de nieuwe Nederlandse ‘hyperpop’-band Bottles Of Love over het debuutalbum ‘Hush’ dat op vrijdag 24 februari uitkwam. De album releaseparty vond een week later plaats, op vrijdag 3 maart in een uitverkocht Dolhuis in Dordrecht. Voorafgaande aan deze albumrelease bracht de band op 14 februari eerst nog zijn nieuwe single-video ‘Keep Your Head Up’ uit.

Willem: “We hebben voor Bottles Of Love de muzikale omschrijving ‘hyperpop’ gemunt: springerige, catchy feelgood pop, rock, big-band en eighties met een punky randje. Voor muziekliefhebbers van zowel 3FM als van Lowlands. Zeg maar een mix van bands als Alphabeat, The Killers en Fall Out Boy. We zijn inmiddels trouwens ook niet echt een nieuwe band meer. Vorig jaar hebben we namelijk al onze eerste twee single-video’s ‘Get These Men Out Of Here’ en ‘So Serious’ uitgebracht. Rond afgelopen Valentijnsdag lanceerden we onze derde single-video ‘Keep Your Head Up’, waarin ik een gevallen Cupido speel.”

Het debuutalbum ‘Hush ‘is vanaf nu online te beluisteren via alle streaming- en downloadkanalen. Robin van Loenen, zanger-gitarist van Destine, nam vorig jaar ‘Hush’ op, waarop onder meer André Kemp (Waylon, Kraak & Smaak, Kane) en Bas van Wageningen (DI-RECT) als muzikanten te horen zijn. De band deed daarna een clubtour met Sunday Sun (Maurice Bolier van Call It Off viel ergens in de zomer van 2016 nog een show in als gitarist) om zich vervolgens volledig te gaan focussen op 2017.

21:30 - 00:00 | GRATIS

02 mrt
STECK STAGE - Engel & Just + SPANISH
vr: Klinkt als: Diggy Dex | Opgezwolle

Engel & Just - Met een gouden combinatie van kleine akoestische liedjes en blazende hiphopbeats proberen Engel & Just vanaf de eerste klanken het publiek voor zich te winnen. En dat doen de twee rappers niet alleen, trompettist Wouter Hakhoff, gitarist/zanger Jawek Kamstra en scratch specialist DJ Native zijn zowel op de nieuwe plaat 'Souvenirs' als op de bühne een belangrijk onderdeel van de Engel & Just-sound. Ook de nodige samenwerkingen schuwen ze niet; onder andere Paul de Munnik als Diggy Dex passeren de revue op hun nieuwe plaat. Met een flinke dosis passie, skills en ongeëvenaarde interactie zet deze vijfmansformatie een show neer waar de liefde voor muziek vanaf spat. 

Souvenirs: https://www.youtube.com/watch?v=fXrrveqJUWY

Schone Schijn ft. Diggy Dex: https://www.youtube.com/watch?v=Z9aqNHGlqmM
__________________________________________________

Spanish - De 24-jarige Spanish is een rapper afkomstig uit Maassluis. Geïnspireerd door Old-School Hiphop, voornamelijk Nederlandstalig, is hij begonnen met het schrijven van lyrics. Toen hij voor het eerst clips van o.a. Brainpower en Opgezwolle bekeek wist hij het zeker: ‘’Dít is wat ik wil gaan doen!’’ 

Wat voorheen sporadisch was, is nu dagelijkse bezigheid. Samen met zijn kameraad en beatmaker Lazy is hij geregeld bezig met het creëren van nieuwe muziek. Zijn bewondering voor de Nederlandse taal maakt dat de beste man er altijd voor in is om aan de slag te gaan met zijn pen en kladblok. ‘’Inspiratie zit hem namelijk in alles, écht alles! Iets onder woorden brengen is een heerlijke en vooral directe manier van uiten en creëren. Dat ligt mij wel. Ik ben continu opzoek naar nieuwe ideeën, mijn antenne staat altijd aan’’.

De kenmerkende factoren van Spanish zijn met name de rauwe sound, zijn flows en zijn wordplays. Een sterke presentatie en het overbrengen van het juiste gevoel staan hoog in het vaandel bij de ambitieuze jongeman.

09 mrt
STECK STAGE - TAPE TOY + Ten Years Today
vr: Klinkt als: Yeah Yeah Yeah's, Beth Hart | Bonobo, The Black Keys, Arctic Monkeys

TAPE TOY is een gloednieuwe band uit Amsterdam. De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken. Verwacht catchy melodieën gepaard met 90’s rock invloeden, die resulteren in een liveshow met de energie van een punk band. TAPE TOY is het allemaal,maar ook weer niet. Het is hard, eigenwijs en een beetje gestoord.

“TAPE TOY mag dan nog maar sinds augustus bestaan, de liedjes zijn af, pakkend, hard genoeg, duidelijk opgebouwd en worden retestrak geserveerd met een portie ballen. Deze ballen zijn bij de hele band aanwezig. Roos is een waanzinnige frontvrouw. Maar ze zijn voora l één organisch geheel, wonderbaarlijk goed op elkaar ingespeeld. ’’ 
____________________________________________

Ten Years Today - Het lijkt alsof het podium de plek is waar de drie 'nuchtere' Groningers zich het meest thuis voelen. Het begon een paar jaar geleden als een duo op een stoffige zolderkamer. Tegenwoordig geeft dit alternatieve powerpoptrio een show vol energie. Met hun frisse blik op punk, funk en rock creëren ze hun eigen sound. Hou ze in de gaten, in 2018 zal hun debuutalbum verschijnen!

Over ons

STECK podium - club - bar

 

STECK is een bar met live podium voor bands en DJ's in Delft. STECK beschikt over een 14 meter lange bar waar vanuit heerlijk SNECKS, mooie wijnen, stevige cocktails en perfect getapte biertjes worden geserveerd. De podiumruimte heeft een capaciteit van 200 bezoekers en club nachten zijn toegankelijk voor 330 bezoekers. STECK is geopend van woensdag t/m zaterdag.

 

STECK biedt een energieke uitgaansgelegenheid voor Delftenaren die waardering hebben voor goede kwaliteit popmuziek en die zich thuis voelen in een stoere, stadse sfeer.

 

Faciliteiten

MUZIKANT of DJ

 

PA installatie en backline zijn standaard aanwezig en speelklaar. Geen gesjouw met instrumenten en versterkers. Daarnaast beschikt STECK over eigen draaitafels, CD én vinyl. Het is plug & play! Kom eens langs!

Voor boekingen neem contact op met backstage@steck.nl. Band en DJ aanbiedingen worden via dit emailadres onder de aandacht gebracht van de programmeur. Alle berichten worden bekeken, vanwege het grote aanbod, wordt er echter pas contact opgenomen als er mogelijkheden zijn.

 

 

Vacature

BARMANNEN EN -VROUWEN BORRELDIENST | PT
GLAZENHALER | PT
ENTREE BALIE - GASTHEER/VROUW | PT

JIJ

 • Affiniteit met diverse soorten muziek en het Delftse uitgaansleven
 • Flair, energieke uitstraling en assertieve mind set
 • Interesse in trends op het gebied van cocktails, gedestilleerd en bier
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de horeca
 • Geen probleem met werken in de nacht, weekend en feestdagen
 • Oog voor presentatie, representatie en serviceaspecten richting gasten en artiesten
 • Bereid om flexibele diensten te draaien
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

STECK

Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf, waarbij je je passie voor horeca en muziek kunt combineren met je werk. We bieden je de ruimte om je talenten door te ontwikkelen en je zwakke punten te verbeteren. STECK heeft de ambitie om de muzikale broedplaats van Delft te worden en daar kan jij onderdeel van zijn. Beschikbaar 6 tot 12 uur per week, salaris is afhankelijk van je ervaring.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature, stuur dan je motivatie en CV (met referenties) per e-mail naar vacature@steck.nl. We zijn erg benieuwd naar jou!